Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Powiedziala mi ze nie moze mi dac amitriptyliny jeli mam zamiar brac bupro "too much norepinefrine". I koniec gadki.
Ale tak to niewiem....
i wziąłem 10mg ami (pozatym biorę selegelinię i fluo)
i co moge powiedzieć jest to najlepszy lek na lęki i fobie jaki próbowałem...lepiej nawet działa od benzo
zapomina się wogule definicje słowa lęk ....tylko minus taki że senność spora i jak by trochę dezoriętacja ...ale to po 1 tab...efekt terapeutyczny nie stety nie był mi dany
Jest gitarka, żyje, ale radzę uważać ;p
przez piersze 2-3 tygodnie brania. mi lekarz zapisal mala dawke niby 'na koszmary' (ktore miewam od czasu do czasu) i lekka depresje. wczesniej bralem efectin - po 3 dniach nie wytrzymywalem cisnienia
wogole cos mi przestawialo w glowie, i bylo duzo gorzej niz bez antydepresanta.
pozdro.
grzechotnik pisze:Nie mogę edytować: Można to dać i.v. z tego, że są w ampułkach, ale jak to przygotować?
nawet nie zapoznales sie z substancja (ktora nie ma wlasciwosci rekracyjnych) i chcesz to walic i.v? :nuts:
Mi go zostały ostatnie sztuki biorę go na sen. Chociaż nie za bardzo, zjem za dużo następny dzień śpiący. Jak tam u Ciebie działanie leku?
Mam jakieś 5 x 60 tabletek - myślałem, że da się jakiś pożytek z tego zrobić, ale widzę, że się nie da :-) .
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.