Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 142 / 1 / 0
pilleater pisze:
Odkryłem najlepszy sposób na pozbycie się mdłości - trza jeść częściej to same przejdą %-D

Haha to racja. Zdarzało mi się wpierdalać tramal w dużych ilociach aczkolwiek nigdy po nim nie wymiotowałam aż sama się sobie dziwie. Mdłosci były ale hafta zadnego. Nawet wyrzutu histaminy nie było.
  • 1718 / 9 / 0
Wyrzut to jest przy kodzie, po tramku tylko lekko swedzi kolano czasem.
  • 77 / 1 / 0
Silne mdłości najlepiej przeleżeć spokojnie. A jak mocno odrzuca to nie jeść dragów- po co się męczyć.
  • 327 / 6 / 0
żeby nie odrzucało dobrze jest wrzucić najpierw jakieś 50-100mg a dopiero po niecałej godzinie dowalić po całości
  • 576 / 7 / 0
miętowa guma do żucia polecam na mdłości... niby banał a działa choć ja żadko miewam chyba że przy ogromnych dawkach w mixach....
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 554 / 5 / 0
głębokie wdechy wydechy, zajebiście działa
  • 66 / / 0
Moja metoda jest dość banalna ale zawsze dobrze działała : przed zarzuceniem tramca należy zjeść posiłek ! Obfity, średnio obfity, nieduży - do wyboru, do koloru. Ale żarcie musi być ! %-D Najlepiej zjeść na 1 - 2 godz przed wrzuceniem tramca.
  • 117 / / 0
Racja. Nie ma co się najadać jak świnia, bo traci się część mocy, ale jogurt lub owoc sprawdza się idealnie. Nigdy mnie nie mdli jak zjem coś lekkiego przed.
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Na deksa, zeby sie szybciej wchlonelo uzywam jak najcieplejszej herbatki (niewazne, ze odczyn zasadowy, jest dobrze, goraca woda z cytryna i cukrem wcale nie dziala lepiej). Na tramca pewnie tez zadziala. Minus jest taki, ze jak juz Cie dopadna nudnosci to sila rzeczy musisz sie ruszyc, wiec musisz wykonac operacje nim sie zacznie.
Dobrze (przynajmniej mi) jest polozyc sie na lewym boku i starac sie nie myslec o rzyganiu. Tylko wez tu nie mysl jak zoladek skacze jakby mial napad padaczkowy.
  • 23 / / 0
to ciekawe, bo o ile przy prawie każdym opiacie wymiotuję, o tyle przy tramadolu zdarzyło mi się to może parę razy i to najczęściej w początkach mojego poznawania się z tym środkiem. co zrobić, żeby skutecznie zapobiec mdłościom? u mnie nie da się nic - żadne antyhistaminy, tym bardziej żadne herbatki mi nie pomagają. przyzwyczaiłam się już do tego, poza tym zawsze wyznawałam zasadę, że jeżeli coś usilnie nie chce wytrzymać w naszym żołądku to zdecydowanie łatwiej będzie nam się akuratnie żyło bez tego :cheesy:
Uwaga! Użytkownik yammya nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.