Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
§h¶ôňgĽéĐ.
Jak często ćpasz dxm?
Ostatnio wpadłem w ciąg dxm-dxm-nic-dxm-dxm, z czego 2 ostatnie to zero tripa, postanowiłem sobie zrobić tygodniową przerwę, i powiem szczerze DXM uzależnia psychicznie i to mocno przez pierwsze 2-3 dni myślałem tylko o acodinie, a teraz jakoś luz zastanawiam sie czy by odstępu nie zwiększyć do 2 tyg ;p
Jakie dawki najczęściej bierzesz?
A co do dawek moj pierwszy i drugi raz to 330 dxm. Największa dawka to 600 mg z czego film mi sie urwał około godziny po wzięciu dxm jedyne co pamiętam to to że pilot od telewizorka na ziemie mi spadł ;s
A taka dawka którą mogę uznać za kwintesencje zajebistosci to 450 mg ;p
§h¶ôňgĽéĐ.
§h¶ôňgĽéĐ.
Znaczy wiem jakie są zagrożenia,ale prędzej umre czy sie tylko uzależnie?
tylko... tylko, tylko sie uzaleznisz, potem depresja układu oddechowego, potem sie dusisz i jednoczesnie szuksz śrubek do trumny a potem to juz pogrzeb. Amen
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.