Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
§h¶ôňgĽéĐ.
Jak często ćpasz dxm?
Ostatnio wpadłem w ciąg dxm-dxm-nic-dxm-dxm, z czego 2 ostatnie to zero tripa, postanowiłem sobie zrobić tygodniową przerwę, i powiem szczerze DXM uzależnia psychicznie i to mocno przez pierwsze 2-3 dni myślałem tylko o acodinie, a teraz jakoś luz zastanawiam sie czy by odstępu nie zwiększyć do 2 tyg ;p
Jakie dawki najczęściej bierzesz?
A co do dawek moj pierwszy i drugi raz to 330 dxm. Największa dawka to 600 mg z czego film mi sie urwał około godziny po wzięciu dxm jedyne co pamiętam to to że pilot od telewizorka na ziemie mi spadł ;s
A taka dawka którą mogę uznać za kwintesencje zajebistosci to 450 mg ;p
§h¶ôňgĽéĐ.
§h¶ôňgĽéĐ.
Znaczy wiem jakie są zagrożenia,ale prędzej umre czy sie tylko uzależnie?
tylko... tylko, tylko sie uzaleznisz, potem depresja układu oddechowego, potem sie dusisz i jednoczesnie szuksz śrubek do trumny a potem to juz pogrzeb. Amen
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.