Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
§h¶ôňgĽéĐ.
Jak często ćpasz dxm?
Ostatnio wpadłem w ciąg dxm-dxm-nic-dxm-dxm, z czego 2 ostatnie to zero tripa, postanowiłem sobie zrobić tygodniową przerwę, i powiem szczerze DXM uzależnia psychicznie i to mocno przez pierwsze 2-3 dni myślałem tylko o acodinie, a teraz jakoś luz zastanawiam sie czy by odstępu nie zwiększyć do 2 tyg ;p
Jakie dawki najczęściej bierzesz?
A co do dawek moj pierwszy i drugi raz to 330 dxm. Największa dawka to 600 mg z czego film mi sie urwał około godziny po wzięciu dxm jedyne co pamiętam to to że pilot od telewizorka na ziemie mi spadł ;s
A taka dawka którą mogę uznać za kwintesencje zajebistosci to 450 mg ;p
§h¶ôňgĽéĐ.
§h¶ôňgĽéĐ.
Znaczy wiem jakie są zagrożenia,ale prędzej umre czy sie tylko uzależnie?
tylko... tylko, tylko sie uzaleznisz, potem depresja układu oddechowego, potem sie dusisz i jednoczesnie szuksz śrubek do trumny a potem to juz pogrzeb. Amen
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.