To że nie pamiętasz snów to wina braku treningu ale spokojnie możesz to śmiało nadrobić. W necie masz sporo poradników.
Ja zawsze rano przed otwarciem oczy zawsze staram się przypomnieć choć fragment 1 snu-obraz, dzwięk albo uczucie. I to powoduje że przypominam sobie wszyyystkie (czasami aż nie mogę ich ogarnąć bo tyle ich jest). Spróbuj stworzyć dziennik snów-wielu osobom pomógł. Czyli bierzesz zeszyt i zapisujesz w nim zawsze rano albo w ciągu dnia swoje sny-możesz malować rysować i wszystko to co widzialeś, słyszaleś, przeżyłeś w czasie snu. Noś go zawsze przy sobie aby móc wpisać w ciągu dnia jak ci się coś przypomni.
To dosyć prymitywne rozwiązanie ale o dziwo działa najlepiej!!!
Zasypianie po Entada Rheedii jest faktycznie miłe.
Kładę się spać z wyciszonym umysłem. Czuje że sen już przychodzi....i nagle.... łłłłłłłłłuuup!!!!!!! Mam OBE!! Wyszedłem z ciała i widzę siebie leżacego podemną! Troche to dziwne bo zazwyczaj sporo pracuje aby wyjść z ciała fizycznego, a tu po połączeniu nagrań Hemi-Sync i Entada Rheedii taki skutek :-D Coś rewelacyjnego! Zaraz wrócilem do ciała podniecony osiągnięciem.
To tylko taka ciekawostka-w nasionach tkwi potencjał.
pozdrawiam
carnage9 pisze:Chodzi mi o znalezienie jakiegos uniwersalnego polaczenia, bo nigdzie nie moge znalezc oryginalnych przepisow w jaki sposob laczane byly kiedys owe roslinki
Borrasca- domyslam sie, ze Ty jestes gleboko w szamanizmie, wiec do Ciebie skieruje te pytanie. Uzywalem juz kilku roslin mocy i uwazam, ze maja swoja hmm dusze, esencje, charakter. Czy sadzisz, ze rosliny snu rowniez posiadaja? Czy jest to na tyle silne, aby moc gryzc sie z innymi roslinami?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.