To że nie pamiętasz snów to wina braku treningu ale spokojnie możesz to śmiało nadrobić. W necie masz sporo poradników.
Ja zawsze rano przed otwarciem oczy zawsze staram się przypomnieć choć fragment 1 snu-obraz, dzwięk albo uczucie. I to powoduje że przypominam sobie wszyyystkie (czasami aż nie mogę ich ogarnąć bo tyle ich jest). Spróbuj stworzyć dziennik snów-wielu osobom pomógł. Czyli bierzesz zeszyt i zapisujesz w nim zawsze rano albo w ciągu dnia swoje sny-możesz malować rysować i wszystko to co widzialeś, słyszaleś, przeżyłeś w czasie snu. Noś go zawsze przy sobie aby móc wpisać w ciągu dnia jak ci się coś przypomni.
To dosyć prymitywne rozwiązanie ale o dziwo działa najlepiej!!!
Zasypianie po Entada Rheedii jest faktycznie miłe.
Kładę się spać z wyciszonym umysłem. Czuje że sen już przychodzi....i nagle.... łłłłłłłłłuuup!!!!!!! Mam OBE!! Wyszedłem z ciała i widzę siebie leżacego podemną! Troche to dziwne bo zazwyczaj sporo pracuje aby wyjść z ciała fizycznego, a tu po połączeniu nagrań Hemi-Sync i Entada Rheedii taki skutek :-D Coś rewelacyjnego! Zaraz wrócilem do ciała podniecony osiągnięciem.
To tylko taka ciekawostka-w nasionach tkwi potencjał.
pozdrawiam
carnage9 pisze:Chodzi mi o znalezienie jakiegos uniwersalnego polaczenia, bo nigdzie nie moge znalezc oryginalnych przepisow w jaki sposob laczane byly kiedys owe roslinki
Borrasca- domyslam sie, ze Ty jestes gleboko w szamanizmie, wiec do Ciebie skieruje te pytanie. Uzywalem juz kilku roslin mocy i uwazam, ze maja swoja hmm dusze, esencje, charakter. Czy sadzisz, ze rosliny snu rowniez posiadaja? Czy jest to na tyle silne, aby moc gryzc sie z innymi roslinami?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.