Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Narazie. :-(
XpiotrowiczX - daruj sobie - żarty tego typu mnie nie bawią... Wiesz co? Może idź razem z elfami do stajni reniferów i dajże se po prostu siana - jak nie masz nic mądrzejszego do dodania... :nuts: Zapomniał wół, że cielęciem był...? :cheesy: Gargamel - A a propos brania - to owszem - jak w nicku... Miałem długo kontakt z Tramem i dobrze na mnie działał - zatem w imię czego miałbym nie starać się o repeat....? No ale cóż - to już - jak sami daliście mi do zrozumienia - its only my business... :rolleyes: Nikt mi tu nie pomoże - bo każdy się boi tych pieprzonych mundurkowych, co pod nickami "wzorowych userów" tylko patrzą, jak tu komu dać w d... Zatem po części nie dziwię się przyjęciu, jakie mi zgotowaliście... No ale cóż. Sądziłem, że takie poniekąd "naiwne" podejście da lepsze rezultaty, aniżeli kreowanie się na nie wiadomo kogo w światku... Ja sobie i tak drogę do źródeł znajdę - bo mi po prostu na tym zależy. Przejeb...swoje życie w 80%, zatem resztę załatwię chemicznie. Zresztą co ja się komukolwiek będę spowiadać - każdy ma dość swoich problemów. :#:
a jak dlugo brales? w jakich dawkach? co do podbicia?
daje glowe ze nie masz wiecej niz 13 lat
w ogole wez co ty gadasz
wujek supra
A a propos kontaktów - to pewnie, że popytam się na studiach. Po prostu chciałbym mieć stałego dealera, od którego kupowałbym sobie to i tamto. On będzie miał kasę, a ja to, czego chcę. Bez szwendania się po lekarzach i dopraszania się. No - i o to mi tylko chodziło. Ale się pomyliłem... Bo Was chyba tylko interesują relacje z różnych "odlotów" i "złotych strzałek", etc - a ja chcę brać dla siebie - a nie, aby potem opowiadać z wypiekami na twarzy wszem i wszystkim, jak było i ile kółek tęczowych nad głowami przechodniów zobaczyłem... Nie o to mi chodziło... :-(
dodam jeszcze że możesz sobie kupić tego najmocniejszego poltrama-200 retard i nic cię to nie będzie kosztować.także zabawa jest warta zachodu.tylko apteki niektóre niemają tych większych opakowań po 50 tabl. ale 10 tabl. spokojnie sobie kupisz i to 2-3 opakowania także luz ja tak robiłem.pamiętam jak babki patrzyły się na mnie z politowaniem tak jakbym kurwa zaraz miał umrzeć na raka :cheesy:
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.