Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Narazie. :-(
XpiotrowiczX - daruj sobie - żarty tego typu mnie nie bawią... Wiesz co? Może idź razem z elfami do stajni reniferów i dajże se po prostu siana - jak nie masz nic mądrzejszego do dodania... :nuts: Zapomniał wół, że cielęciem był...? :cheesy: Gargamel - A a propos brania - to owszem - jak w nicku... Miałem długo kontakt z Tramem i dobrze na mnie działał - zatem w imię czego miałbym nie starać się o repeat....? No ale cóż - to już - jak sami daliście mi do zrozumienia - its only my business... :rolleyes: Nikt mi tu nie pomoże - bo każdy się boi tych pieprzonych mundurkowych, co pod nickami "wzorowych userów" tylko patrzą, jak tu komu dać w d... Zatem po części nie dziwię się przyjęciu, jakie mi zgotowaliście... No ale cóż. Sądziłem, że takie poniekąd "naiwne" podejście da lepsze rezultaty, aniżeli kreowanie się na nie wiadomo kogo w światku... Ja sobie i tak drogę do źródeł znajdę - bo mi po prostu na tym zależy. Przejeb...swoje życie w 80%, zatem resztę załatwię chemicznie. Zresztą co ja się komukolwiek będę spowiadać - każdy ma dość swoich problemów. :#:
a jak dlugo brales? w jakich dawkach? co do podbicia?
daje glowe ze nie masz wiecej niz 13 lat
w ogole wez co ty gadasz
wujek supra
A a propos kontaktów - to pewnie, że popytam się na studiach. Po prostu chciałbym mieć stałego dealera, od którego kupowałbym sobie to i tamto. On będzie miał kasę, a ja to, czego chcę. Bez szwendania się po lekarzach i dopraszania się. No - i o to mi tylko chodziło. Ale się pomyliłem... Bo Was chyba tylko interesują relacje z różnych "odlotów" i "złotych strzałek", etc - a ja chcę brać dla siebie - a nie, aby potem opowiadać z wypiekami na twarzy wszem i wszystkim, jak było i ile kółek tęczowych nad głowami przechodniów zobaczyłem... Nie o to mi chodziło... :-(
dodam jeszcze że możesz sobie kupić tego najmocniejszego poltrama-200 retard i nic cię to nie będzie kosztować.także zabawa jest warta zachodu.tylko apteki niektóre niemają tych większych opakowań po 50 tabl. ale 10 tabl. spokojnie sobie kupisz i to 2-3 opakowania także luz ja tak robiłem.pamiętam jak babki patrzyły się na mnie z politowaniem tak jakbym kurwa zaraz miał umrzeć na raka :cheesy:
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.