Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ostatnio byłem kilka dni na kodeinie, nadszedł dzień w którym musiałem zrobić przerwę bo tolerka urosła
wrzuciłem z rana 6 tabletek loperamidu, aby mnie tego dnia nie męczyła biegunka
niestety nie pomogło :/ stało się to czego sie obawiałem, czyli kilkakrotny sprint do kibelka
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
stary dziad pisze: Żaden związek w postaci zawiesiny nie przechodzi bariery krew mózg, a coś takiego otrzymamy próbując rozpuścić Loperamid w wodzie. Benzodiazepiny nie rozpuszczają się w wodzie ale rozpuszczają się w spirytusie lub w specjalnych rozpuszczalnikach (te w ampułkach o ile pamiętam w jednym z glikoli) i w postaci roztworu przechodzą barierę krew - mózg. Tak samo powinno być z Loperamidem, i można by iv.
Poza tym loperamid, jako opiat, powinien rozpuszczać się najlepiej w wodzie o lekko kwaśnym odczynie, zatem najlepiej by było dodać parę kropel jakiegoś kwasu organicznego, np. kwasku cytrynowego do wody, żeby w niej rozpuścić loperamid.
Co zaś do benzodiazepin, to nie wiem, czy rozpuszczają się w wodzie, czy tylko tworzą w niej zawiesinę - ale znam myk, który pozwala bardzo szybko wchłonąć się clonazepamowi. Otóż rozgniatacie tableteczki i rozpuszczacie je w wodzie - powstaje zawiesinka, która na szczęście nie jest paskudnie gorzka. Wręcz przeciwnie, słodkawa, choć pozostawia delikatne pieczenie na końcu języka po połknięciu. I tutaj jest myk - zamiast tę zawiesinkę połknąć trzymacie ją w buzi tak, żeby opukiwała całą powierzchnię waszego języka. Czemu? Bo clonazepam wchłania się już przez język i w ten sposób szybciej dociera do krwi i do systemu nerwowego.
Tylko uważajcie, bo wiecie, jak to jest z opiatami i benzodiazepinami ;-)
Jak znam życie zaraz tu pojawi się Oxan i uzupełni te informacje swoją wiedzą, ale moje informacje są relatywnie pewne. Też studiowałem fizjologię i neurologię.
Aha - naprawdę komuś chce się pierdolić z takimi ćmojami bojami jak można kupić thiocodin albo antidol???
God Fuck USA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.