no dobra, znalazlem w koooooncu kogos z wawy kto znajdzie ludzi do plakatowania, miesiac czekalem az jeden warszawiak zajrzy na liste mailowa :P juz poinstruowany na priv co i jak, przy dobrych wiatrach bedzie grupa warszawiakow na dniach gotowa.
Pozostanie znalezc jakas osobe z wawy ktora bedzie mogla oficjalnie to wszystko uporzadkowac (czyli przybic pieczatke odbierajac plakaty a potem wydac je ludziom), najlepiej ktos kogo wszyscy znaja i kto moze poswiecic sporo czasu - idealnie zeby to byl ktos z zarzadu. No i zgwalcic Gote o tych grafikow ktorych obiecal jakis czas temu.
Co wy na to?
Pozdrrr
serwer i domena jak najbardziej, zwlaszcza domena (a dokladniej pare domen bo zakladam ze "ktos" moze chciec je blokowac, ale to grosze kosztuje akurat), co do szukania osob do plakatowania - jak w koncu dorwe tych grafikow od Goty i zrobimy projekty plakatow ktore maja rece i nogi, rozpisze cala metode werbowania wspolpracownikow :D
Przeczytalem o planowanej akcji i sie spodobala.
Daj jakis kontakt prv to sie zglosze i powiem wiecej, co i jak.
Pozdrrr
oddzywają sie do mnie ludzie, mysle, ze dam rade uzbierac grupe do plakatowania.
Zglos tylko prosze w zarządzie, zebym podsylali do mnie ludzi, gdyby ktos pytal o W-we, niech to ma rece i nogi.
ZEby sie potem nie okazalo, ze w W-wie dziala jakis Andrzej itd.
Juz trudno, nie znam struktury... i pamietaj, ze mnie to wkur...
stasiex przekierowuj tych ludzi bezposrednio do mnie albo na regionalne forum warszawy jakbys mogl, trzeba by gdzies wypisac ilu ich w sumie mamy.
Do zarzadu nic nie zglosze bo zarzad spi snem sprawiedliwego :P
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.