Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 141 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomakin »
super, na liscie odpowiedziala jedna osoba, tutaj 2.. wszyscy ktorzy nie moga patrzec na skurwieli rozkradajacych ten kraj juz wyjechali do anglii czy co? Z wawy nie zglosil sie nikt, nie wierze ze tam NIKOGO nie ma. Moze po prostu nie widza w tej akcji sensu ale to mogli by powiedziec a nie.
  • 21 / / 0
W-wa
Nieprzeczytany post autor: stasiex »
sie odzywam, aczkolwiek gubie sie na tym forum...
Uwaga! Użytkownik stasiex nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 1 / 0
Alleluja, stasiex sie odezwal :P

no dobra, znalazlem w koooooncu kogos z wawy kto znajdzie ludzi do plakatowania, miesiac czekalem az jeden warszawiak zajrzy na liste mailowa :P juz poinstruowany na priv co i jak, przy dobrych wiatrach bedzie grupa warszawiakow na dniach gotowa.

Pozostanie znalezc jakas osobe z wawy ktora bedzie mogla oficjalnie to wszystko uporzadkowac (czyli przybic pieczatke odbierajac plakaty a potem wydac je ludziom), najlepiej ktos kogo wszyscy znaja i kto moze poswiecic sporo czasu - idealnie zeby to byl ktos z zarzadu. No i zgwalcic Gote o tych grafikow ktorych obiecal jakis czas temu.
  • 21 / / 0
sluchaj moge sprobowac poszukac ludzi do tego plakatowania, ale nie wiem z jakim skutkiem. Wsrod moich znajomych to panuje przewaznie nastawienie i tak nic nie zmienie. Wiec musze szukac gdzie indziej, a w W-wie to ludzie raczej malo chetni sa do jakich kolwiek dzialan non profit. Tu wszyscy za kasą ganiają, ale jak juz powiedzialem sprobuje.
Uwaga! Użytkownik stasiex nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 1 / 0
jak mowilem, juz znalazlem kogos do szukania ludzi (herman czy jak mu tam, pisal na liscie), jak tez kogos znajdziesz - bedzie super, od razu dawaj go tutaj albo do mnie na priva.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: K.Szn »
Zainteresowalem sie akcja i jesli bierzecie ja do serca i piszecie o niej na powaznie to moge was wspomoc serwerkiem i domena ktora mode wykupic. Takze moge pomoc poszukac kogos ze Szczecina jesli akcja ma byc krajowa.
Co wy na to?

Pozdrrr
Uwaga! Użytkownik K.Szn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 1 / 0
My na to - na ile mozna Ci zaufac? Kto tutaj Ciebie zna? Nie to ze mam manie przesladowcza, ale sam wiesz ile osob chcialo by takie akcje przyhamowac :P Osoba znikad, z jednym postem, sila rzeczy jest nieco podejrzana...

serwer i domena jak najbardziej, zwlaszcza domena (a dokladniej pare domen bo zakladam ze "ktos" moze chciec je blokowac, ale to grosze kosztuje akurat), co do szukania osob do plakatowania - jak w koncu dorwe tych grafikow od Goty i zrobimy projekty plakatow ktore maja rece i nogi, rozpisze cala metode werbowania wspolpracownikow :D
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: K.Szn »
Ja jestem poprostu mlodym czlowiekiem ze Szczecina ktory chce cos zrobic w tym nienormalnym ale kochanym kraju.
Przeczytalem o planowanej akcji i sie spodobala.
Daj jakis kontakt prv to sie zglosze i powiem wiecej, co i jak.

Pozdrrr
Uwaga! Użytkownik K.Szn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Tomaki,
oddzywają sie do mnie ludzie, mysle, ze dam rade uzbierac grupe do plakatowania.
Zglos tylko prosze w zarządzie, zebym podsylali do mnie ludzi, gdyby ktos pytal o W-we, niech to ma rece i nogi.
ZEby sie potem nie okazalo, ze w W-wie dziala jakis Andrzej itd.
Juz trudno, nie znam struktury... i pamietaj, ze mnie to wkur...
  • 141 / 1 / 0
co do prvow zawsze mozna wyslac p-msg, dojdzie na maila :P ewentualnie podaje gg, kurcze - przez caly czas wydawalo mi sie ze nr gg widnieje w profilu na forum, kiedys tak bylo czy po prostu wszystko mi sie pokrecilo? 1524958

stasiex przekierowuj tych ludzi bezposrednio do mnie albo na regionalne forum warszawy jakbys mogl, trzeba by gdzies wypisac ilu ich w sumie mamy.

Do zarzadu nic nie zglosze bo zarzad spi snem sprawiedliwego :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.