no dobra, znalazlem w koooooncu kogos z wawy kto znajdzie ludzi do plakatowania, miesiac czekalem az jeden warszawiak zajrzy na liste mailowa :P juz poinstruowany na priv co i jak, przy dobrych wiatrach bedzie grupa warszawiakow na dniach gotowa.
Pozostanie znalezc jakas osobe z wawy ktora bedzie mogla oficjalnie to wszystko uporzadkowac (czyli przybic pieczatke odbierajac plakaty a potem wydac je ludziom), najlepiej ktos kogo wszyscy znaja i kto moze poswiecic sporo czasu - idealnie zeby to byl ktos z zarzadu. No i zgwalcic Gote o tych grafikow ktorych obiecal jakis czas temu.
Co wy na to?
Pozdrrr
serwer i domena jak najbardziej, zwlaszcza domena (a dokladniej pare domen bo zakladam ze "ktos" moze chciec je blokowac, ale to grosze kosztuje akurat), co do szukania osob do plakatowania - jak w koncu dorwe tych grafikow od Goty i zrobimy projekty plakatow ktore maja rece i nogi, rozpisze cala metode werbowania wspolpracownikow :D
Przeczytalem o planowanej akcji i sie spodobala.
Daj jakis kontakt prv to sie zglosze i powiem wiecej, co i jak.
Pozdrrr
oddzywają sie do mnie ludzie, mysle, ze dam rade uzbierac grupe do plakatowania.
Zglos tylko prosze w zarządzie, zebym podsylali do mnie ludzi, gdyby ktos pytal o W-we, niech to ma rece i nogi.
ZEby sie potem nie okazalo, ze w W-wie dziala jakis Andrzej itd.
Juz trudno, nie znam struktury... i pamietaj, ze mnie to wkur...
stasiex przekierowuj tych ludzi bezposrednio do mnie albo na regionalne forum warszawy jakbys mogl, trzeba by gdzies wypisac ilu ich w sumie mamy.
Do zarzadu nic nie zglosze bo zarzad spi snem sprawiedliwego :P
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.