no dobra, znalazlem w koooooncu kogos z wawy kto znajdzie ludzi do plakatowania, miesiac czekalem az jeden warszawiak zajrzy na liste mailowa :P juz poinstruowany na priv co i jak, przy dobrych wiatrach bedzie grupa warszawiakow na dniach gotowa.
Pozostanie znalezc jakas osobe z wawy ktora bedzie mogla oficjalnie to wszystko uporzadkowac (czyli przybic pieczatke odbierajac plakaty a potem wydac je ludziom), najlepiej ktos kogo wszyscy znaja i kto moze poswiecic sporo czasu - idealnie zeby to byl ktos z zarzadu. No i zgwalcic Gote o tych grafikow ktorych obiecal jakis czas temu.
Co wy na to?
Pozdrrr
serwer i domena jak najbardziej, zwlaszcza domena (a dokladniej pare domen bo zakladam ze "ktos" moze chciec je blokowac, ale to grosze kosztuje akurat), co do szukania osob do plakatowania - jak w koncu dorwe tych grafikow od Goty i zrobimy projekty plakatow ktore maja rece i nogi, rozpisze cala metode werbowania wspolpracownikow :D
Przeczytalem o planowanej akcji i sie spodobala.
Daj jakis kontakt prv to sie zglosze i powiem wiecej, co i jak.
Pozdrrr
oddzywają sie do mnie ludzie, mysle, ze dam rade uzbierac grupe do plakatowania.
Zglos tylko prosze w zarządzie, zebym podsylali do mnie ludzi, gdyby ktos pytal o W-we, niech to ma rece i nogi.
ZEby sie potem nie okazalo, ze w W-wie dziala jakis Andrzej itd.
Juz trudno, nie znam struktury... i pamietaj, ze mnie to wkur...
stasiex przekierowuj tych ludzi bezposrednio do mnie albo na regionalne forum warszawy jakbys mogl, trzeba by gdzies wypisac ilu ich w sumie mamy.
Do zarzadu nic nie zglosze bo zarzad spi snem sprawiedliwego :P
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.