Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 239 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
dla mnie 6mg/d clona to taka magiczna granica której nie będe przekraczał bo to jeszcze brzmi po terapeutycznemu i można z tego wyjść a nie po ćpuńsku typu 20mg/d %-D .też jest tak że jak się chwyci tolerancje to się leeeci w góre z dawkami.najlepiej jest zaczynać od dawek <=2mg/d.wtedy mamy ten komfort że efekty są wyraźnie odczuwalne a nie jesteśmy tak zajebani żebyśmy nie mogli normalnie funcjonować.bo wogóle to benzo raczej służy do miłego relaxu i odtrucia się od opiatów,alkoholu.samo w sobie nie wywołuje takiej fazy euforycznej.no może bzd podane i.v.kiedyś będe musiał sobie skombinować jakieś benzo w ampułach :-D .amerykanie oprócz klona i diazepamu mają też lorazepam do i.v bodajże [4mg/ml].ludzie którzy siedzą w tym lata mówią tak że pierdolnęli by 20mg klona [tabletki] i by było tak samo jakby wzięli 8mg czyli żadnej fazy a jak przypierdolą sobie ten lorazepam to ich czesze.
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2007 przez puchatek, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Te kloniki to były 2 Mg. Porwałem je wczoraj babci, swoją drogą to chyba naprawde mam mocny łeb na benzo bo waliłem xanax w dużych ilościach (zwykły i sr) i musiałem jeszcze jakimś piwkiem doprawić aby poczuć siłę działania. Ale już dawki 7 Mg alprazolamu (xanax) + alkohol nie przekrocze, bo mogłoby to się źle skończyć. Swoją droga xanaxik jest zdradliwy bo nie ma strachu przed wzięciem kolejnej dawki. Zresztą zapomina sie czy juz się wzięło kolejną tabletę czy też nie. Prawda okazuje się rano gdy tablet brakuje prawie w całym listku.
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
zresztą nigdy nie zaczynałem od małej dawki, pochodziłem sobie po kilku aptekach w celu zakupienia xanaxu, w trzech kolejnych mi odmówiono ale w czwartej koleś bez problemu, bez recepty sprzedał mi xanax, dał mi te 0,25 mg, ale ja poprosiłem o te 1 mg, i o dziwo dał bez problemu, po wyjściu z apteki przemyślałem sprawę i od razu wróciłem aby zakupić kolejne opakowanie ale koleś miał tylko 1 mg SR, w sumie w tej aptece kupiłem bez recept 4 opakowania alprazolamu. Cuda istnieją hehehe
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
userd pisze:
Swoją droga xanaxik jest zdradliwy bo nie ma strachu przed wzięciem kolejnej dawki. Zresztą zapomina sie czy juz się wzięło kolejną tabletę czy też nie. Prawda okazuje się rano gdy tablet brakuje prawie w całym listku.
To sprawdz paczke klonow :D po klonach kumpel zezarl pol paczki(a mial tylko 3 wdupcyc) :D przekroczyl dawke smiertelna i nic :D cieszyl sie jebany %-D
dopiero potem tracil przytomnosc ale i tak sie trzymal w miare ;)
ChÓj!
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
Cytat za puchatek:
benzodxm napisz coś więcej.jestem zaciekawiony
Bralem codziennie 30mg klorazepanu dipotasu (slabe, ale fajne), 6mg bromazepamu, 0.5mg alprazolamu i jedno piwo wieczorem. Pozniej zaczalem szalec z GBL i wtedy bralem mniej benzosow, ale co z tego jak wypilem kiedys chyba z 18ml GBL na raty :nuts: . Na odwyku co jakis czas obcinano mi dawke benzodiazepin i teraz biore 5mg klorazepanu na dzien- nie czuje zbytnio dzialania. Oprocz tego wprowadzili mi wenlafaksyne i olanzapine (wczesniej bralem Coaxil). Czuje sie kiepsko. W szpitalu w Tarnowskich Gorach bylo nienajgorzej, tylko troche nudno. Bylem tam 6 tygodni.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 239 / 8 / 0
o jakim stężeniu było to GBL ? chyba do 10g można przyjmować,może się myle.6 tygodni to ładne wczasy miałeś ;-) .powodzenia w rekonwalescencji :-p
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Minos »
a co myslisz o pomysle zeby rzucic to (klonazaepam) z dnia na dzien... pytam bo ktos w komentarzach ostatnich mi tak zaproponowal. A probowalem wiele razy odstawiac poprzez zmiejszanie dawki i mi nie wychodzilo... (biore od kilku lat codziennie 1-2 dwojki) ?
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Elvis zyje!!!
A tak powanie to Minosie: niebezpiecznie jest rzucac z dnia na dzien benzo :) przerzuc sie na hydroxyzinum 25mg dwa razy dziennie, ona nie tworzy zaleznosci :)
ChÓj!
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
GBL bylo prawie czyste- przynajmniej na stronie internetowej ;-) . Na raty mozna duzo tego wypic- jednorazowo trzeba uwazac, bo w najlepszym wypadku mozna zasnac i zleciec ze stolka %-D . Nie ma sensu pic wiecej niz 3ml w jednej dawce. Dzieki za zyczenia.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 239 / 8 / 0
8-( jak tyle czasu jesteś na klonie to nie masz szans rzucić.nabawisz się jeszcze padaczki w dodatku będziesz fizycznym i psychicznym wrakiem.lepiej trzymaj się tej dawki co ją masz i nie próbuj jej zwiększać bo wtedy jeszcze bardziej będziesz powiększał swój problem.w ostateczności możesz spróbować powolnego,stopniowego przeżutu w diazepam,a później to już redukcja powolna.wejdź tu
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.