...czyli jak domowym sposobem zrobić: boks, HPS, lampę, wentylację itp.
ODPOWIEDZ
Posty: 34 • Strona 4 z 4
  • 146 / 17 / 0
@IssueIbekwe jaki problem z zamówieniem na fałszywe dane ? Na allegro podajesz z czapy, tylko mail sobie zrób na tą okazję, aby mieć kontakt z handlowcem i by otrzymać info o kodzie do parapetu na który zrobisz zamówienie. Z niego odbierasz w maseczce jak praworządny obywatel.
  • 12562 / 2435 / 0
O jakie chłodzenie pasywne konkretnie chodzi? Jakiś radiator miedziany : )?
  • 967 / 243 / 0
Panie , jaka miedź toż to dla burżujów ;)
Amelinium , ot co.
  • 184 / 34 / 0
Dziękuje za pomoc (i za PW od jednej osoby)

Zastanawiam się też, że muszę jeszcze przetestować szczelność i zapachowość zanim tam wsadzę zioło. Co tam wpakować? Kwiaty z łąki? Pokrojone cebule? Serio pytam.
ODPOWIEDZ
Posty: 34 • Strona 4 z 4
Newsy
[img]
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

[img]
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.