Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: xSimonzx »
a mnie sie wydaje ze on po prostu oczekuje za duzo od amfy - to nie jest dxm, morfa, hera zeby scieglo go lap i nagle mial jebane haloony. To jest jak ja to lubie mowic 'uprzyjemniacz zycia', i chodzi tu raczej o samopoczucie i efekty zmyslowe a nie fizczyne (co prawda pobudzenie organizmu jest spore ale zeby jakies wybitnie duze to juz przesada i zbyt daleko idacy wniosek), tak jak ktos wspomnial slowotok etc.

Pierwszy raz na amfie dlugo sie zastanawialem czy mnie poczesalo wogole, dopiero za ktoryms razem zaczalem uczyc sie odczuwac efekty 'spozycia'.
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Benzedryna »
Ja sobie myśle że kolega to musi być super-organizm jednak, niespotykany rzadki ideał co amfa na niego nie działa i ma super silną psychikę... podziwiam..

Ja myśle że powinieneś z innego źródła kupić amfetamine, albo najlepiem meta-amfetamine i wpierdolić 1000mg. Albo odrazu 1500mg.

Daj znać jak efekty.
Pozdrawiam.
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
Benzedryna pisze:
Ja myśle że powinieneś z innego źródła kupić amfetamine, albo najlepiem meta-amfetamine i wpierdolić 1000mg. Albo odrazu 1500mg.

Daj znać jak efekty.
A ja myślę, że powinieneś przemyśleć co napisałeś, albo najlepiej przestać pierdolić bzdury na forum.

Daj znać co o tym sądzisz.
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Benzedryna »
A ja myślę, że powinieneś przemyśleć co napisałeś, albo najlepiej przestać pierdolić bzdury na forum.

Daj znać co o tym sądzisz.
Ja nie widze w tym nic bzdurnego co napisałem, sądze że to jest dobre wyjście z sytuacji... jak kolega ma problem z jazdą...
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
@Benzedryna, taka dawka dla kolegi, po prostu moze skonczyc sie zejściem. Wczesniej widocznie miał amph ostro skopaną, stąd jej słaba moc
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: user »
dyniu pisze:
Czy tu tkwi jakas wskazowka - towar byl do dupy?
tak
podejrzewam ze z amfetaminą miał tyle wspólnego co talk.
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Amina »
A ja mam inny problem- normalnie dzialaja na mnie niewielkie ilosci, ale od jakiegos czesu no niestety slabo mnie porusza...na poczatku jak mam nowy towar starczy niewiele zeby sie pobudzic, no ale dwa dni tego samego shitu, nawet mocnego....jakos nie chce dzialac. no i podbijam sie w nieskonczonosc i efekt tego taki, ze czuje sie nie pobudzona tylko "roztrzesiona". moze ktos wie czy to moze byc spowodowane strupkami w nosie czy jak...wczesniej przy braniu przez miesiac dzien w dzien...starczalo mi malo. jakos niekonforowo sie czuje z tym, ze moj spuscik zwiekszyl sie conajmniej o cztery razy...WHAT IS HAPENING WITH MY NOSE???
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
Tolerancja rośnie?

A na nos polecamy fizjologiczny roztwór wody morskiej wzbogacony miedzią, w sprayu, w aptekach.
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jaga-jaga »
no wlasnie ta pierdolona tolerancja
kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciagle wiecej i wiecej fuck:/ jak ja tego kurwa nienawidze!!!!!
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: user »
Amina pisze:
A ja mam inny problem- normalnie dzialaja na mnie niewielkie ilosci, ale od jakiegos czesu no niestety slabo mnie porusza...na poczatku jak mam nowy towar starczy niewiele zeby sie pobudzic, no ale dwa dni tego samego shitu, nawet mocnego....jakos nie chce dzialac. no i podbijam sie w nieskonczonosc i efekt tego taki, ze czuje sie nie pobudzona tylko "roztrzesiona". moze ktos wie czy to moze byc spowodowane strupkami w nosie czy jak...wczesniej przy braniu przez miesiac dzien w dzien...starczalo mi malo. jakos niekonforowo sie czuje z tym, ze moj spuscik zwiekszyl sie conajmniej o cztery razy...WHAT IS HAPENING WITH MY NOSE???
waliłaś przez miesiąc dzień w dzien i jeszcze potrafisz pisać ?
pewnie masz mozg z tytanu :-p
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.