Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
http://hyperreal.info/talk/nalokson-mni ... 42401.html
wolałbym pod dziąsło albo roztwór i pod język, iv odpada
tolerka prawie wyzerowana (nie leciałem w ciągach od 4 mies ostatni ciąg na PST 2 tyg), czyli czesze mnie jakieś 450mg kody aktualnie,
ps: lepszy plaster 40mg czy bf 70mg?
Czemu chcesz się zgrzać buprą? Skoro wyzerowałeś się praktycznie to nie lepiej koda/tramal/M/H czy chociażby przez Ciebie wspomniany BF? Co prawda osobiście nie miałem doczynienia z buprą jak na razie ale nigdy nie wyczytałem, żeby przewyższała w dzialaniu któryś z wyżej wypisanych opio.
canonkod pisze:@up Z Czystej ciekawośći mam pytanie.
Czemu chcesz się zgrzać buprą? Skoro wyzerowałeś się praktycznie to nie lepiej koda/tramal/M/H czy chociażby przez Ciebie wspomniany BF? Co prawda osobiście nie miałem doczynienia z buprą jak na razie ale nigdy nie wyczytałem, żeby przewyższała w dzialaniu któryś z wyżej wypisanych opio.
Zerowe wejście na ciało, subtelne działanie w tle, mniejsze skutki odstawki benzo
Koda- huśtawki nastroju na dłuższą metę, nierówne działanie
Tramal- grzałbym jak leci, ale wchodzi na ciało i łatwo o ciąg
M- ja nie chcę się wtopić tylko ugrzać
H.....
Przy tym najlepiej wypada bupra, pst albo b-f dlatego pytam o wydajność
Ale wracajac do tematu: ten bunorfin jest juz w sprzedazy w aptekach? Jakies ryczalty? I co z tym metadonem? Bo watpie zeby teraz byl dostepny chocby i na rpw... Jakby byl to czarnorynkowy raj
co ma tyłek jak błyszcząca cielęcina,
Rymować...... dobrze nie rymuje,
bo w głowie jej ino buprenorfina.
MadRider pisze:Próbował ktoś buprenorfiny z tramalem? Jakie efekty?
Kiedyś ze znajomym robiliśmy sobie takie bombki - 150mcg bupry + 75mg Tramalu iv. Kilka takich strzałów na dobę szło - przy trzecim byliśmy zorani konkret.
Jak bierzesz nieduże dawki bupry, nie w ciągu, to bez problemu możesz brać do tego tramal, zwiększ tylko dawkę o jakieś 20-30%.
Inna sytuacja, kiedy jesteś mocno nasączony buprą, dawkami powyżej 2mg. Wtedy faktycznie może nie zadziałać, nawet duża dawka tramca.
Zważ też, że branie Tramalu (lub kodeiny) na podkładkę z bupry, wywołuje ogromną reakcję histaminową, tym większą im większa dawka Tramalu. Można się dosłownie zadrapać na śmierć i ta swędziawka trwa tak długo jak długo działa tramal. Drapanie się przez sen i obudzenie rano z ranami na ciele wcale nie jest niczym niezwykłym przy tej kombinacji.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.