Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4958 / 868 / 0
Oj nie powiem Ci ale wydaje mi się że lepiej szybciej skończyć niż tyrać organizm dłużej mniejszymi dawkami, ja tam się nigdy nie pierdolilem w tańcu brałem sobie 5-10g 3mmc na week i zjadałem to w piątek I sobotę nie schodziłem z fazy, w niedzielę odpoczywałem i poniedziałek już praca. Wrzucałem bombki po 250-350mg na wejściu sniff 100-150mg i było git. Z 4cmc nie mam duzego doświadczenia średnio mi przypasował ale uważam że lepiej szybciej skończyć a się dobrze pobawić niż pierdolic w tańcu.
  • 4393 / 704 / 2117
@FAMAS1980 krótki strzał z większymi dawkami, a potem abstynencja na jakiś czas. Na pewno działa lepiej niżeli zatruwanie się mniejszymi dawkami przez dłuższy okres czasu, no i zmęczenie organizmu będzie większe, jak się będziesz paręnaście dni jebał (czytaj XYZ godzin).
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 926 / 169 / 0
@IGotHigh909 , nie no dni to na pewno nie :D po prostu planuję zacząć rano i gdzieś do popołudnia skończyć :D także chuj, duże dawki i ogień tylko taki problem jest że ponad rok czysty to tak jak mówiłeś w innym temacie na oriencie te dawki.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 4393 / 704 / 2117
Najlepiej jakbyś zabawiał/ił się w weekendy, jak chcesz się bawić w tygodniu to pierdoliłbym to, bo zaraz problemy z robotą itp, itd.

Co do dawkowania podczas braku wprawienia niech się wypowie ktoś, kto może wiedzieć lepiej.

@Atropolamine, @serotoninowy wiecie coś, jakieś info?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 926 / 169 / 0
Oczywiście że weekend i to piątek od rana jak dobrze pójdzie. Do poniedziałku muszę być zdrów jak rybka :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 4958 / 868 / 0
Standardowo jak rok czysty to ja bym bombkę zrobil z 200-250mg na start i będzie dobrze.
  • 164 / 45 / 0
12 października 2022Stteetart pisze:
@raptureseeker nie wiem czym tu się chwalić ? Zanieczyszonyn klefem ?
Zawsze kolor inny niż biały/lekko przeźroczysty oznacza spapraną syntezę? 3-CMC kilka jakie widziałem były właśnie takie, czasem waliły typową chemią, lekko kwaśną, a ostatni sort był praktycznie bezwonny. Z kolei klefedron widziałem biały, taki beżowy, lekko przeźroczysty oraz jakby bursztynowy. Co ciekawe biały i beżowy miały wręcz przyjemny, słodki zapach, a ten bursztynowy trochę jak 3-CMC śmierdział. W wakacje pamiętam, że na imprezie ktoś przyniósł po prostu kryształ i był bursztynowy, a działał super, a przynajmniej wszystkim się podobał jego profil. Ponadto, gdy w tym roku trochę się zacząłem interesować beta ketonami to przeglądałem różne fora, sklepy i często takim kolorowym klefom nadawano nazwy handlowe np. 4-CMC Honey itd. To oznacza, że świadomie sprzedawali zanieczyszczony produkt i dorabiali do tego jakąś otoczkę marketingową? ;)
  • 4 / / 0
Bardzo mnie nurtuje jedna rzecz tj.
kiedys z pare lat temu ztestowalem ta substancje, mialem dosyc niespodziewny efekt.. mysle ze dalem solidnie nie pamietam ile dokladnie, ale wiem ze mam taka tendencje i co sie stalo.. ? nagle wszystkie kolory mi sie bardzo wyjaskrawily tak jakby nabraly wiekszej glebii zroibily sie poprostu mocniejsze i ogolnie mialem takie poczucie jakbym bardzo przyspieszyl w sensie jakby ktos na pilocie wlaczyl guzik do rpzewijania do przodu, bardzo nie typowe uczucie jak na stymulanty bardziej pod jakis psychodelik podchodzace, aczkolwiek czulem z emoglem zwyczjanie za duzo tego zarzucic ale zeby taki efekt ? czy ktos wie cos na ten temat ?
Uwaga! Użytkownik ZielonySkurwiel369 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 3 / 0
Ja wale właśnie 4cmc Brown i powiem wam najlepsze co mnie spotkało przez dragi.
Blogostan epicki bardzo długo się utrzymuje, a dopaminy w tej w chwili jest tyle ,że czuję ,że aż lekko mnie wszystko trochę swędzi, ale niechce niczego innego sniffować. Xd
  • 199 / 16 / 0
Ludzie jest szansa że jak zeżre 1g około 18 tak do godz 20 i wróce do domu na 6 rano to ABSOLUTNIE NIC nie będzie widać po mojej mordzie że coś brałem?
Fatal Error.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.