Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 16 / 0
Best ever.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fatal Error.
  • 312 / 65 / 0
O to kolega taki ma, a ja wątpiłem czy to takie dobre i odmówiłem.
  • 9472 / 1858 / 2
15 września 2022AveMaria pisze:
Pisane było wcześniej że mocno ryje żołądek i śluzówkę. Z powodu chloru jak rozumiem. Na oral może rozpuścić np w soku pomarańczowym żeby zneutralizować zasade?
I w nocha z kwaskiem cytrynowym xD
Jak masz chlor to wywal. Choć wątpię, bo chlor zazwyczaj jest w formie gazu.

Ja tylko nadmiernie, że chlor jako atom używany jest w medycynie dość powszechnie znajdziemy go w np lekach ma gardło (chlorchinaldin) w benzo (clonazepan) czy w antydepresantsch (bupropion).
A, że Wy kupujecie produkty słabej jakości w których jest dużo zanieczyszczeń które to właśnie tak negatywnie działają to zupełnie inna bajka.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 109 / 20 / 0
Witam fanów pływalni publicznych. Chciałem się pochwalić tylko swoim ostatnim zakupem. W innych działach znajdziecie skąd i od kogo. Niestety w obecnej chwili tego konkretnie rodzaju nie ma w ofercie już. Po roku przerwy wracam do poczciwego klefa. Głównie dlatego, że ceny MDMA na cebuli poszybowały w kosmos a jej jakość pozostawia dużo do życzenia. Po pierwszych testach jestem bardzo zadowolony! Pozdrawiam z uśmiechem.
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 9472 / 1858 / 2
@raptureseeker nie wiem czym tu się chwalić ? Zanieczyszonyn klefem ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 18 / 3 / 0
Zasadniczo lepiej walić ketony w większych dawkach raz na 3-4 miesiące, czy w mniejszych ale bardziej rozłożone
  • 4958 / 868 / 0
Pierwsza opcja.
  • 4393 / 704 / 2117
@Maxi235 jeżeli to pytanie, to pierwsza opcja. Mniejsze prawdopodobieństwo konkretnego wjebania się w ketony. Chociaż przy słabej głowie to pierwszy lepszy wpadnie. ;)

No i lepiej raz a konkretniej się zabawić, niż brać non stop, bo fajna faza.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 4958 / 868 / 0
Też zależy jakie te większe dawki, bo jak masz w weekend zjeść 20g to na pewno za mądre to nie jest. Ale lepiej raz na te 3-4 miechy polecieć z 5g w weekend niż jeść co tydzień 1g.
  • 926 / 169 / 0
@serotoninowy , @IGotHigh909 , a powiedzcie mi co bardziej szkodzi np. zjedzenie 1-2 g w ciągu np. 8 godzin czy męczenie tego przez 24-36 godzin? Ja osobiście wolę opcję większe dawki i jednocześnie szybciej skończyć np. zaczynam o 20 i kończę nad ranem, tylko że właśnie daję sobie jak koniu wrzuty oczywiście w zdrowym rozsądku xD tylko jak to ma się do organizmu? Co bardziej może szkodzić?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.