Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / 7 / 0
Napisałem że cięzko mi powiedzieć na swoim przykładzie i podałem co w siebie wpierdalałem, chyba nigdzie nie jest napisane "mi nic się nie stało droga wolna wpierdalaj ile chcesz" każdy organizm jest inny i na tym forum jest multum postów o szkodliwości paracetamolu, wystarczy poszukać czy nawet w internecie poszperać. Jak ktoś nie jest świadomy konsekwencji brania tramadolu z paracetamolem a szczególnie tramadolu który przy dłuższym braniu i po odstawieniu psychiczne objawy potrafią trzymać nawet pare miesięcy to nie powinien w ogóle brać narkotyków ale znam ludzi co mówią że mefedron można brać i nie ma "zwały" i jest to dość popularne u młodych ćpunów dlatego odchodzę od tłumaczenia komukolwiek konsekwencji jak sam nie potrafi się z nimi zapoznać póki się srogo nie wpierdoli. Ja już walenie tramadolu mam za sobą z rekordowymi ilościami paracetamolu, mi wtedy było wszystko jedno wolałem to niż się powiesić. Przed zajebaniem jakiejkolwiek używki każdy powinien się zapoznać z konsekwencjami a wpisanie w neta ile g paracetamolu jest szkodliwe trwa krócej niż czekanie na post od kogoś, to że trafił na gościa który zamiast tramadolu to był jedzony przez tramadol to tak po prostu wyszło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.