Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Swoją drogą, chciałbym wrócić do tematu tego szemranego Royal 225, powiem szczerze że jakość jest naprawdę w porządku. Sama tabletka nie odbiega jakością od np. Stady, ma nawet podziałkę. Opakowanie jak i blister są z grubego materiału, bez żadnych artefaktów czy pomyłek. Doświadczenie mam niemałe i jestem pewien, że tam jest normalny trampek. Myślałem, że coś takiego dziwnego i to jeszcze produkowanego w Indiach będzie albo twardym talkiem, albo jakimś szajsem, a tutaj miłe zaskoczenie.
ThePrinceOfTerror94 pisze: Boże Doreta i ten parasyf (paracetamol). Jeśli mogę spytać na jakie bóle stosujesz? Są lepsze leki zawierające tramadol i paracetamol, np.poltram lub skudexa.
No bierzesz codziennie to już masz wyrobioną jakąś tolerancję. Nie polecam zajadac tramadolu w celach rekreacyjnych w lekach zawierający paracetamol. Jest on gorszy dla organizmu człowieka niż tramadol.
Także już polecam zdobyć jakiś retard.
Biorę od niedawna, a takie efekty miałam od pierwszego razu Biorę z przepisu lekarza, ze względu na liczne uszkodzenia kręgosłupa. To, że paracetamol jest toksyczny to wiem. Ale działa. Zwłaszcza z kawą.
trochę offtop zaczynacie robić nie na temat - przenoszę posty do ogólnego tematu /lady
Ja miałem wypadek - rozjebana miednica. Byłem leczony w najlepszym szpitalu ortopedycznym w kraju.
Tam wprost powiedziano mi że, na bóle jak moje lub Twoje najlepsze są cztery substancje.
1. Dekstroketoprofen.
2. Ketoprofen.
3. tramadol.
4. oksykodon.
Tylko to używają.
Paracetamol w ogóle nie działa na sprawy zwiazane z bólami o podłożu kostnym lub ortopedycznym.
Tak tylko polecam.
Odpowiedział mi, że nie bo tramal uzależnia...
Przy wypisie że szpitala, w którym byłem ostatnio cztery dni, ten sam lekarz wypisał mi Palgotal 75mg.
27 marca 2026Ćbvn pisze: Co powiecie o wzmacnianiu trampka deksem w małej dawce? Polecacie, czy nie ? Z kodeiną działało to wybornie.
scalono - lady
29 maja 2026Boyka pisze: Normalnie na jakiejś recepcie online dostaniesz skudexę czy coś. Niektóre odmawiają, niektóre od razu wystawiają. Pisz, że kiedyś przyjmowałeś i tyle. A jak już raz dostaniesz i masz to w IKP, to następne recepty dostaniesz od buta bez żadnych pytań w większości receptomatów.
nie pisz posta pod postem./lady
tramadol na każdego działa inaczej, ja po nim np mam niezłego speeda, niektórych co częstowałem to mieli myśli samobójcze albo tzw "łeb zjebany" jak to mówili. Ja też zauważyłem po tym specyfiku że mam lepszy pogląd na przyszłość i ogólnie lepiej mi się funkcjonuje bo nic mnie nie boli xD
01hfa pisze:ja potrafiłem 90 tabletek dorety 75/675mg obrabiać co tydzień a było to pare dobrych lat temu i jakoś nie odczuwam skutków ubocznych
@dawajdawaj95 5 bezpieczna dobowa dawka paracetamolu to absolutny max 4 gramy (4000mg) dla zdrowego czlowieka, a jednorazowo nie powinno sie przekraczac 1000mg. Jesli chcesz ladowac wieksze dawki tramadolu z lekow laczonych typu Poltram czy Doreta, musisz koniecznie robic ekstrakcje z zimnej wody (CWE). W dziale masz o tym przypiete tematy, wystarczy poszukac.
WAZNE: nigdy nie sugeruj sie takimi postami jak typa wyzej i pilnuj limitow paracetamolu, bo uszkodzenia watroby sa nieodwracalne i zorientujesz sie dopiero jak zaczniesz szczac na brazowo.
z fartem.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.