Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / 7 / 0
Napisałem że cięzko mi powiedzieć na swoim przykładzie i podałem co w siebie wpierdalałem, chyba nigdzie nie jest napisane "mi nic się nie stało droga wolna wpierdalaj ile chcesz" każdy organizm jest inny i na tym forum jest multum postów o szkodliwości paracetamolu, wystarczy poszukać czy nawet w internecie poszperać. Jak ktoś nie jest świadomy konsekwencji brania tramadolu z paracetamolem a szczególnie tramadolu który przy dłuższym braniu i po odstawieniu psychiczne objawy potrafią trzymać nawet pare miesięcy to nie powinien w ogóle brać narkotyków ale znam ludzi co mówią że mefedron można brać i nie ma "zwały" i jest to dość popularne u młodych ćpunów dlatego odchodzę od tłumaczenia komukolwiek konsekwencji jak sam nie potrafi się z nimi zapoznać póki się srogo nie wpierdoli. Ja już walenie tramadolu mam za sobą z rekordowymi ilościami paracetamolu, mi wtedy było wszystko jedno wolałem to niż się powiesić. Przed zajebaniem jakiejkolwiek używki każdy powinien się zapoznać z konsekwencjami a wpisanie w neta ile g paracetamolu jest szkodliwe trwa krócej niż czekanie na post od kogoś, to że trafił na gościa który zamiast tramadolu to był jedzony przez tramadol to tak po prostu wyszło.
  • 27 / 1 / 0
30 lipca 2026Merx pisze:
01hfa pisze:
ja potrafiłem 90 tabletek dorety 75/675mg obrabiać co tydzień a było to pare dobrych lat temu i jakoś nie odczuwam skutków ubocznych
@01hfa chlopie puknij sie w leb zanim cos takiego napiszesz. inni nieswiadomi konsekwencji moga to przeczytac i wpiepzac tak jak Ty 90 tabletek Dorety tygodniowo to jest prawie 9 gramow paracetamolu dziennie, wtf. To ze tobie watroba cudem jeszcze nie wybuchla, nie znaczy ze mozesz siac takie niebezpieczne bzdury. Paracetamol w takich dawkach bez robienia ekstrakcji (CWE) to prosta droga na toksykologie i do piachu. Nie no, chwalenie sie wpierdalaniem blistrow z paracetamolem, bez ostrzeżenia innych xD

@dawajdawaj95 5 bezpieczna dobowa dawka paracetamolu to absolutny max 4 gramy (4000mg) dla zdrowego czlowieka, a jednorazowo nie powinno sie przekraczac 1000mg. Jesli chcesz ladowac wieksze dawki tramadolu z lekow laczonych typu Poltram czy Doreta, musisz koniecznie robic ekstrakcje z zimnej wody (CWE). W dziale masz o tym przypiete tematy, wystarczy poszukac.

WAZNE: nigdy nie sugeruj sie takimi postami jak typa wyzej i pilnuj limitow paracetamolu, bo uszkodzenia watroby sa nieodwracalne i zorientujesz sie dopiero jak zaczniesz szczac na brazowo.
z fartem.
Ja zrobiłam ekstrakcję Dorety tak, jak z Antka (ekstrakcja Antidol 15).

Wyszedł mi klarowny, ale trochę białawy roztwór, paracetamol raczej został na górze, bo plywała biaława maź w ręczniku papierowym.

I tu jest moje pytanie: czy czysty tramadol może być lekko białawy?
  • 1778 / 534 / 2
myszkaszara8 pisze:
Wyszedł mi klarowny, ale trochę białawy roztwór, paracetamol raczej został na górze (...) I tu jest moje pytanie: czy czysty tramadol może być lekko białawy?
@myszkaszara8 klarowny ale bialawy to oksymoron xd. Albo jest w 100% klarowny (przezroczysty jak woda w szklance), albo bialawy (metny). Jak jest bialawy, to znaczy ze po prostu zjebalas ekstrakcje i do srodka przelazl ci paracetamol razem z kupa wypelniaczy z tabletek.

Czysty roztwor po prawidlowym CWE musi byc idealnie przezroczysty. Zrobienie tego przez sam recznik papierowy to loteria, bo czesto puszcza on mase syfu, szczegolnie jak go gdzies naderwiesz albo za mocno wycisniesz. Do takich rzeczy uzywa sie przelanych wczesniej wrzatkiem filtrow do kawy, zeby to mialo rece i nogi.

Pijac taki bialawy metny plyn ladujesz w siebie ten sam paracetamol, ktorego chcialas uniknac xD wylej to w kibel jesli szanujesz swoja watrobe, kup normalne filtry i zrob to jeszcze raz porzadnie.

z fartem.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.