Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 352 / 0
Jak to jest z psychodela i mindfuckiem z 25I? Mozna sie zagubic w myslach, czy raczej wszystko poukladane?
  • 182 / 4 / 0
psychodele oceniłbym na 20% grzybowej mocy
  • 3899 / 239 / 13
A dla mnie to party drug;D cos tam się w bani przewraca ale wszystko na max pozytywne.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 992 / 25 / 0
a ile brałeś? Zajeb 2mg w nos to zmienisz zdanie %-D
  • 174 / / 0
Wildzen pisze:
a ile brałeś? Zajeb 2mg w nos to zmienisz zdanie %-D
a zajeb 4mg na dziaslo , wtedy zobaczysz co to potrafi zrobic z organizmem :)
  • 992 / 25 / 0
A co potrafi? Po 2mg donosowo, urwał mi się film na jakieś 20min, rzygałem i coś cały czas gniotło mi moje wyższe ja glanem. Jak po 4mg dodziąsłowo jest tak samo lub gorzej to po co to brać :D
Zresztą i tak jestem bardzo niewrażliwy na tego nboma tą metodą podania, po 2mg z cyklo nie czuje nic prócz bólu stawów i jakiegoś tam mrowienia w dłoni.
  • 182 / 4 / 0
dwa razy 1mg i.m. w ośmiodniowym odstępie czasu. spadku mocy spowodowanego tolerancją nie uświadczyłem.
nie polecam takich dawek, nieogar straszny ale o badtripa ciężko bo substancja otępiająca i nie sięgająca głęboko do podświadomości.

za każdym razem po zarzuceniu 25i miałem ból karku w okolicy szyi, też tak macie?
  • 703 / 40 / 0
A propos "przewracania w bani", tu jest ciekawy artykuł: http://www.adelaidenow.com.au/news/sout ... 6472672220
Wiadomo, może gościu miał już wcześniej popierdolone w głowie, ale... może faktycznie te substancje są w stanie doprowadzić do niebezpiecznego mindfucku.
  • 207 / 4 / 0
A może nie wiedział co, a może miał złe s&s a może coś am innego. Psajko potrafia wyciagnać z głowy różny syf. 99,(9) % ogarnia i planuje tripy. Nie wiemy i się już nie dowiemy co się stało, jednak pewni być możemy, że media zrobià z tej historii ucztę.
  • 2 / / 0
Właśnie przeczytałem w FAQ, że nie wolno tego łączyć z inhibitorami MAO, przed chwilą zjadłem dość pieprzny posiłek i popiłem mrożoną herbatą, czy to się jeszcze klasyfikuje jako "miks", czy mogę zarzucać w spokoju?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.