Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Jeżeli to naprawdę ma być 4-emc to nie można ingerować w jego strukturę. Co najwyżej będzie to jakiś mix. Teraz nastała moda na "modyfikacje". Ciekaw kiedy wypuszczą jakąś tryptaminę mającą w założeniu działać jak metamfetamina tylko, że przez 72h :nuts:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 326 / 4 / 0
widzę Kamilthc że jesteś chodzącą reklamą tego dostawcy...
Osobiście mam również wątpliwości co do tej "modyfikacji" ale może coś w tym jest. Zdaje mi się że taki związek jak opisujesz BrightestStar nie należałby do grupy tryptamin ale co ja tam wiem :-p , w każdym bądź razie na pewno by nie potrzebnie zwrócił światła reflektorów uwagi publicznej w niechcianą stronę.
  • 2775 / 39 / 0
To było z dupy wzięte, miało na celu ironiczne pokazanie mechanizmu modyfikacji:) nie spotkałem się z takim związkiem z grupy tryptamin ;)
Związki o których najprawdopodobniej myślisz zrobiłyby furorę %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 6 / 0
bk-l1 to ja kupiłem juz w maju,to inna nazwa 4EMC
przynajmniej była :rolleyes:
  • 481 / 6 / 0
Przeciez bK-L1 juz był,to była inna nazwa4-EMC własnie. Sam zamawiałem kwiecien-majto jak to jest no ale o co chodzi? :scared:
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 7 / 0
Przeciez bK-L1 juz był,to była inna nazwa4-EMC własnie. Sam zamawiałem kwiecien-majto jak to jest no ale o co chodzi?
ale to był ten pierwszy który pojawił się na rynku ,od tego czasu wiele się zmieniło i 4emc już nie jest tym samym 4emc
jest zdecydowanie lepsze , dla mnie to jeden z lepszych beta-ketonów dostępnych na rynku niestety pojawił się w nie odpowiednim czasie i został niedoceniony i potraktowany trochę z buta ,próbowałem parę 4emc i nigdy nie był taki sam jak i wyglądzie tak i w działaniu co jest zastanawiające i pozwala stwierdzić że duża role odgrywa tu produkcja,jeżeli uda się im jakimś cudem wydłużyć działanie substancji i zrobić tak że ta euforia po zażyciu która jest jednak bardzo silna nawet mogę napisać ze silniejsza od mefedronu której niedawno doświadczywszy po raz pierwszy po tej substancji trwała zdecydowanie dłużej to wszyscy będą zadowoleni i substancja pojawi się prawie w każdym sklepie z rc.

[cut]
Mogę spróbować pomóc... Nie rozmawiamy na forum o sklepach RC.- PcP
  • 6 / / 0
Może kolejny chwyt marketingowy, żeby pozbyć się okazyjnie kupionego towaru. Chociaż na miejscu [cut] nie psułbym sobie dobrej opinii, może faktycznie bedzie warto. Nie przekonamy się dopóki nie wprowadzą tego do sprzedaży...

Nie rozmawiamy na forum o sklepach - PcP
  • 4 / / 0
600mg donosowo.Najlepszy następca mefedronu.bufedron,metylon,nawet sam mmc siada.
Lepszy niż puder i kryształy mmc.Dorównują mu jedynie żółte kryształy mmc.
Nie wiem jak Wy,ale moje emc miało również postać żółtych kryształów.
  • 38 / 2 / 0
Odświeżę troszkę temat.

[cut]

Jak w ogóle w chwili obecnej wygląda jakość tej substancji w porównaniu do bk-PMMA ew. do M1? Zamierzam właśnie takiego mixa zbadać.

Nie rozmawiamy o sklepach - PcP
  • 350 / 4 / 0
Jakie dawkowanie 4-EMC dla kogos ze srednia tolerancja ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.