poprawka nazwy - 909
poprawiono nazwy - 909
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
wycięto źródło & dodano poprawną nazwę / 909
poprawiono nazwę - 909
08 czerwca 2022zburzony pisze: @LittleQueenie w jakiej dawce bierzesz? Mnie interesuje działanie aktywizujące, tutaj chyba już 5 mg wystarczy. Bierzesz też może jednocześnie jakiś antydepresant?
10 czerwca 2022zburzony pisze: Dostałem od dra arypiprazol o dziwo, mam brać 7,5 mg rano na próbę, stwierdził że sam jest ciekawy jak na mnie podziała. Tylko czytam że fluoksetyna wpływa na stężenie tego leku a ją też mi przepisuje, może ja odstawię na razie.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.