Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Sprzedadzą mi tramal bez recki? Nie mam czasu się motać.. Za piękne oczy powinni!
]
Mi sprzedali (ale tylko 50 kaps.). Niestety twoje oczy nie są az tak piekne...
Cisnienie? Kobieto, ty kurwa jeszcze nie jest con to jest cisnienie. To, o czym mówisz to ochota. Cisnienie jest wtedy jak nie zastanawiasz się "czy mi sprzedadzą" tylko lecisz gdzie popadnie i szukasz, czekasz w deszczu 4 godziny (nie mówię tu wcale o zaprawionych helupiarzach, lecz o ludziach, którzy zaszli troszke za daleko). Ja juz bym nie poszła prosic o tramal, bo po co mi on? Na ból głowy?
Około godziny 21 postanowiłem dorzucić jeszcze 100 mg Poltramu i to był mój błąd Gdzieś godzine po wzięciu leku poczułem się totalnie ujebany, zbladłem, suchość w ustach, słaby puls normalnie masakra. Wpadłem w lekką panikę nie wiedziałem co mam zrobić czułem że odpływam, było już całkiem chujowo a negatywne objawy jeszcze się nasilały. Zaczęło robić mi się ciemno przed oczami i poczułem skurcze w nogach i brzuchu nie mogłem się wysikać Totalna panika, było mi strasznie zimno jednocześnie byłem cały spocony, serce uderzało jakoś nierytmicznie i bardzo słabo. Pomyślałem że zaraz ustanie mi krążenie i wykituje. Położyłem nogi wyżej niż głowe i troche lepiej się zrobiło jednak słabo oddychałem, traciłęm przytomność, próbowałem z całych sił nabrać głęboki oddech ale tylko płytki wychodził Myślałem że umieram chciałem dzwonić po pogotowie ale jakoś się powstrzymywałem, było na prawde ciężko. Jednocześnie myślałem jaki to jestem głupi, po co to brałem, jaka głupia śmierć mnie czeka itp. Wjebałem sobie że woda mineralna mi pomaga więc co jakiś czas brałem łyk, i tak całą noc leżałem. Około 3 w nocy się polepszyło ale i tak już tej nocy nie spałem.
Tak więc w moim przypadku miks Koda + Poltram nie wypalił, dodam że na kode mam dużą tolerke a na poltram słabą. Ogólnie nie polecam tego typu doświadczeń. Na pewno tego nie powtórze. Tej nocy doceniłem życie, a zawsze to pierdoliłem.
PS: Dałem też ten post na forum o kodzie
Może z tym ciśnieniem przesadziłam, ale ochota była niezmierna, aż mnie od środka telepało
Malinowa_mucha pisze: Sprzedali mi wówczas. Już problemu nie będzie ].
Może z tym ciśnieniem przesadziłam, ale ochota była niezmierna, aż mnie od środka telepało![]()
jesteś głupia i masz wszy na pępku. Ucz się na błędach. Chcesz być jak mamusia?
niżej
jeeeszczeee niżżżej
jeeeeeeeszcze niżżżżej
sprzedali, hura, znów będę na dnie. Malinowym dnie. A tam lata w chuj much.
syf kila i mogila.
PS. Jak cię telepie od środka to idż pobiegać, potańczyć, poruchać (wreszcie)- to serio pomaga. Albo wypij melise, mleko ciepłe, piwo nawet.
Ale nie
jeszcze niżej
niżej
Zalatwić ci może dobry odpał? Wtedy to cie dopiero zatelepie. Mamy we wro takie cuda, że tramal stanie sie przy nich jak panadol. Serio. Ile centów ci wysłać? Na poczatek proponuje dwa. Potem wpadniesz do nas na bajzel i zajebiemy sobie po 5 c., przyjedzie karetka, albo zgarna nas pały. Mówię ci, ale jazda. Telepać to cię dopiero zacznie.
Dotknij drutu wysokiego napiecia, wtedy poczujesz.
Jeszcze niżej.
Uzyj głowy, a nie "pięknych" oczu wreszcie. Czy nie?
To co z tym odpalem? Dawaj!
Malinowa, imponują ci ćpuńskie klimaty? Takie wiesz, idziesz po ulicy z ekipą ćpunów, ludzie się na was patrzą, nikt nie podejdzie, jesteś inna od reszty ludu. Wy macie swoje życie i swój świat do którego którykolwiek z tych ludzików nie będzie miał wstępu, nawet sobie tego nie wyobraża, nie? Zajebisty motyw, nie? Taka degeneracja ale z klasą, taka o jakiej można wręcz snuć cudowne sny.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
A no i jak ot jeść? łaykać?
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
ogolnie nie wiem 1 raz dostalem tramudin lekarz przepisal mi poltram 100mg retard ale nie mieli , myslicie ze tramudin leprzy ? wiecie slyszalem ze podobno polskie tramale mocniejsze i ten jest polski od razu zapytalem farmaceutki.... wogole gościówka do mnie tak że po tym nie nalezy auta porwadzic a ja mowie wiem ale i tak nie mam prawka.. a wczesniej mowilem jej ze juz mialem ten lek ale poltram a nie jakis tramudin :| cóz ale czuje sie dobrze dziala :) Nie ma jak dostac recepte za to ze stawiasz pielegniarce wódke i ja potem umcyk umcyk :P hahahha świat jest pełen niespodzianek ... prosze o odpowiedz jakaś dotyczącom czy to dobry lek jesli ktos probowal wogole ona mowila ze i tak tu i tu jest tramadol ja wiem o tym mowie ale tramadol tramadolowi moze byc nie rowny ale zapewniala ze jest mocny to mowie chuj i wziolem :) dobrze zrobilem? i Czy dobrze zrobilem mixując go z alprazolamem ?
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Ale np. Xanax + Koda to chujnia z grzybnią ;]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.