O*Men pisze:Teraz to juz nie ma prawdziwych narkamanów,kto pamieta czasy smazenia 'ixi' na patelce,to protoplasci 'ixtasi' chyba byli błeh.. :-D
Swoja droga wie kto moze co tam w tym 'IXI' takiego tam ciekawego siedziało?
Sluchajcie patelnia była taka wielka cyganska z 7 osob na chacie chyba w tym laski. Wygladało na jakies mieszkanie w bloku a ten siup na ta patelenke pol pudelka i pamietam ze podgrzewal to na gazie i ze sie potem dymiło ale od najwazniejszego momentu mam popierdolone w pamieci bo gdzies wyszedłem na chwile czy cos.. nie wiem
Moze ktos wie o co kaman?
Smazylem zabolu mefiego bidule,w postaci soli czyli slynny 'rice' a moze to siarczan jest :huh: w kazdym razie lipa. Czysty podobno cos pieknego,'glowny' wie wiecej jak zawsze zreszta i mu strasznie zazdrzszczam bo mi cos tam uszczknol z badan opowiesc i sie mi podobalo.
Ja teraz sie mecze znowu z MDPV zle to pale jakos chyba bo pali sie to nietypowo ale te cpaki z innych krajow to jak czytam to sa chyba same cioty bo zadnych konkretow :#: Wiem ze sie robi chyba cos a la 'crak' sypiac troche na folie aluminiowa na to tycke sody oczyszczonej i kropelke wody i podgrzewamy i podobno ma wyjebac w takiej reakcji ale i tak w to nie wierze. Wlasnie jade załatwic cos i sode kupie bo nie mam. A ktos moze wie jak to palic? Ja podgrzewam powoli na aluminium wiem ze nie morze wrzec tylko sie podgotowywac ale to strasznie trudne tak temperature utrzymac i sie spala najczesciej i chuj. Podobno faje wodne sie nadaja ale tez nie wiem czy takie jak od naszych czy to inne musi byc cholerstwo ale cos czuje i to takCOS CZUje ten nowy sort a tylko paliłem. Musze to przebadac do konca
sory administratory za lekki offtop
Pseplasam :scared:
czy to bardzo osobnicza kwestia raczej?
Nieraz po 100mg sniffem miałem wyjebane źrenice, a kiedy indziej po 200mg lekko powiększone tylko.
Oral 150mg to według mnie za słabo lepiej już sniffa zrobić i poczuć tego pierwszego najlepszego kopa.
co do IXI - urban legend, tak jak usmażone dziecko i coca-cola IV
Zejścia jak dla mnie wcale. Troszkę nieprzyjemny ten aromat który się utrzymuje dobę po na całym ciele.
Euforia lepsza od koksu. I strasznie wykręca twarz przy nosku.
Z góry dzięki i PoZdRaWiAm :-D
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?