Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1784 / 243 / 0
@Jezus Chytrus skąd seedy? kupowałeś femi?
  • 12506 / 2425 / 0
Nie kupowałem - dostałem od życzliwej mej niecnej działalności osoby (która wyprodukowała te cross'y) ; )
  • 317 / 78 / 0
400 za liść MST 200 to normalna cena w ostatnim czasie czy da się znaleźć taniej?
  • 924 / 138 / 0
Normalna
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 2877 / 266 / 0
w życiu bym nie dał 5 dych za jakiegoś outdoora, no chyb aktoś tu sobie robi jaja. za 50 zł to się bierze zajebiste indoory, które upierdolą cię jak świnię po jednym buchu z wiadra, a nie jakieś śmieszne sativy-outy, jeszcze niby w tej samej cenie co dobry skun XD
nie ośmieszajcie się ludzie
  • 1179 / 124 / 0
40 zł za liścia MST 200 jest ok, choć można taniej. A powiedzcie, proszę, ile płacicie za liścia oxy 40mg?
  • 924 / 138 / 0
opakowanie clonazepamu 2mg?
u mnie w miescie (duzym miescie) potrafia dac 120zl!!! 60zl tto mega okazja, a 85zl to dobrze, fajnie, udalo mi sie trafic taniej

LOL WTF
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 2104 / 465 / 37
Zależy jakie dojście i miasto, też spotkałem się z sytuacjami, że typ woła 100 - 110 zł za paczkę, aktualnie płacę 40 zł (duże miasto), ale uważam że to jest okazja i mało kto za tyle sprzedaje. Generalnie 80 zł to już jest ok IMO, niższe ceny to naprawdę rzadkość, powyżej 80 zł nie kupuję, 110 zł za paczkę to już żart.
Lubisz koks?
  • 995 / 104 / 0
Ja klony mialem na ulicy po 30. Paczka 2 mg. Wiecej bym nie dal.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Od żuli, dobrze zgaduję? Oni zawsze mają taniej, bo u dilów 70-90 zł teraz. I to 90 to dla mnie absolutne maksimum, na granicy rozboju.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.