Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś może powiedzieć że na pierwszy raz wrzucał tyle i było git, ja powiem że srał nie wrzucał, bo na 99% nie oddał do test centrum żadnego, a tak mocne papiery to rzadkość.
Pod język poszedł - ~23:15
Pierwsze efekty ( poprawa nastroju, napad śmiechu, uczucie
"ciasnego sweterka", większe nasycenie barw) - ~ 24:00
"Peak" ( O ile mogę to tak w ogóle nazwać. ) - ~1:15 - ? Przebieg mojego "szczytu" nie był tym, czego się spodziewałem czytając posty na tej grupie. Składało się na niego kolejno: "delikatna mgiełka?, wrażenie, że wzory na obrusie wirują, w ciemności co prawda widziałem jakieś światła i wzory, ale nic co by mnie zaskoczyło. Dopiero koło godziny drugiej wydarzyło się coś co dało mi nadzieję, że mój trip jednak nie bedzie do dupy. Przesiedziałem pół godziny z nosem przyklejonym do szyby i z bananem na mordzie utożsamiając się z chmurami i podziwiając księżyca. Po tym wydarzeniu myślałem, że mam spóźnione wejście, więc wróciłem do łóżka położyłem się i czekałem na coś "wow". Nie doszło nic poza nasilonym i bardziej natrętnym myśleniem, rozkmin nad sensem życia nie odczułem : P Zgasiłem światło i koło trzeciej zasnąłem, czy to w ogóle możliwe po LSD?
Teraz pytanie z czym był związany tak słaby trip? Tzn. domyślam się, że deklarowana dawka to tam na prawdę pewnie nie 240 ug tylko 100-120ug. Zastanawiam się tylko nad dwoma czynnikami, czy Władek wciągnięty dzień wcześniej ( symboliczna kreseczka na poprawę humoru), oraz zaburzona gospodarka snu ( również związana z fetą) mogła mieć wpływ na trip? A może to był pusty kartonik a wszystko co "przeżyłem" wczorajszej nocy to po prostu placebo?
Ps. Jestem 30 letnim studentem XD
Koło trzeciej to ten kwas powinien hulać w najlepsze. Możliwe że konkretne zmęczenie cię uśpiło ale nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem.
: P
Ale warto, magicznie w chuj wtedy jest, gdy drogę gdzieś w dziczy ci oświetlają gwiazdy i księżyc.
1,5 kwasa i dzicz?
Uwazaj, ja po 1,25 i spacerze w parku trafilem do domu tylko dlatego, ze kontaktowalem w jakim mniej wiecej kierunku zmierzac.
Park znalem jak wlasna kieszen, a po kwasie w ogole nie poznawalem sciezek.
Jak pojdziesz gleboko w las, i jeszcze ciemno wieczorem/w nocy - obiecaj ze opowiesz jak juz wrocisz :DDDD
Z checia posluchamy :-)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.