Wysoki, szczupły, spokojny i z pełnym uzębieniem. Ot, taki ze mnie "zimny drań".
Notabene, cieszy mnie bardzo że wątek nie umarł. Tak trzymać panowie i panie...
znowu kurła zęby rozwalone, i chuj tu kanalowe tam cos a jeszcze oprocz tego z 5 zębów do zrobienia. I tak całe życie w kółko
No i niestety jem żelki cukierki i inne gówna które psują zęby ale niestety lubie. Staram się ogarniczać ale całkowcie nie dam rady
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
31 października 2025krzychv pisze: No to łączymy sie w bólu tajemniczy. Oczywiśćie kanałowe mam na 17 listopada, a potem jeszcze 5 innych zębów do zrobienia, i tak kurwa do usranej śmierci
31 października 2025Czoug pisze: Imho specjalny dezodorant do stóp to strata kasy - ja psiukam giry po wymyciu jak i obuwie od razu po ściągnięciu na chacie najtańszym dezo z aldi i stupki pięknie pachną nawet po całym dniu na froncie
ale o mordę to dbam jak o nic innego. 3 razy dziennie umyta 2x żelem do mycia twarzy i raz peelingiem, do tego krem na dzień 2x z serum nawilżającym i na noc z serum aktywującym krem. XD mówcie co chcecie, ale jak dbasz tak masz.
nikt jeszcze nie znalazł mi osoby w moim wieku z takim baby-face jak ja mam, bez żadnej skazy. xd
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.