ODPOWIEDZ
  • 5805 / 1198 / 43
Mam 32 lata skończone, a dawaja mi 22-25 lat. To jest właśnie wynik dbania o sb. Aż miło słyszeć że ludzie obniżają mój wiek.
Wysoki, szczupły, spokojny i z pełnym uzębieniem. Ot, taki ze mnie "zimny drań".

Notabene, cieszy mnie bardzo że wątek nie umarł. Tak trzymać panowie i panie...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 625 / 115 / 0
CZy kibice coś mają do higieny ? Bo często wali od nich gorzej niż od ciężko chorych.

znowu kurła zęby rozwalone, i chuj tu kanalowe tam cos a jeszcze oprocz tego z 5 zębów do zrobienia. I tak całe życie w kółko :patrzy:
:tabletki:
  • 5805 / 1198 / 43
Jak dbasz to tak masz.
  • 625 / 115 / 0
Kurła London, ja myje ile tylko się da, robie co mogę naprawdę uwierz mi juz nawet rozkminiam czy szczoteczki lub pasty na to wpływają i szukam zmieniam jak pojebany. Po prostu tak mam w rodzinie, mama to samo, brat natomiast ma zęby po tacie i praktycznie nie dba a ma zajebiste nic sie nie psuje. Niestety tak trafiłem :/
No i niestety jem żelki cukierki i inne gówna które psują zęby ale niestety lubie. Staram się ogarniczać ale całkowcie nie dam rady
Ostatnio zmieniony 31 października 2025 przez krzychv, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5805 / 1198 / 43
To macie ogółem tam przejechane.
  • 974 / 179 / 0
@krzychv mam dokładnie tak samo jak Ty i moje rodzeństwo również,to chyba już genetycznie jakoś idzie.Znam chłopa co wgl nie myje zębów a alkohol 24h i zęby zdrowe aż sam się dziwię.
  • 625 / 115 / 0
No to łączymy sie w bólu tajemniczy. Oczywiśćie kanałowe mam na 17 listopada, a potem jeszcze 5 innych zębów do zrobienia, i tak kurwa do usranej śmierci
  • 1350 / 345 / 13
Imho specjalny dezodorant do stóp to strata kasy - ja psiukam giry po wymyciu jak i obuwie od razu po ściągnięciu na chacie najtańszym dezo z aldi i stupki pięknie pachną nawet po całym dniu na froncie
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 447 / 173 / 0
31 października 2025krzychv pisze:
No to łączymy sie w bólu tajemniczy. Oczywiśćie kanałowe mam na 17 listopada, a potem jeszcze 5 innych zębów do zrobienia, i tak kurwa do usranej śmierci
Również łączę się w bólu, bo znam temat doskonale. Ja potrafię złamać zęba jedząc jogurt lub jajko gotowane .....
  • 1391 / 371 / 0
31 października 2025Czoug pisze:
Imho specjalny dezodorant do stóp to strata kasy - ja psiukam giry po wymyciu jak i obuwie od razu po ściągnięciu na chacie najtańszym dezo z aldi i stupki pięknie pachną nawet po całym dniu na froncie
same here,

ale o mordę to dbam jak o nic innego. 3 razy dziennie umyta 2x żelem do mycia twarzy i raz peelingiem, do tego krem na dzień 2x z serum nawilżającym i na noc z serum aktywującym krem. XD mówcie co chcecie, ale jak dbasz tak masz.
nikt jeszcze nie znalazł mi osoby w moim wieku z takim baby-face jak ja mam, bez żadnej skazy. xd
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.