Wysoki, szczupły, spokojny i z pełnym uzębieniem. Ot, taki ze mnie "zimny drań".
Notabene, cieszy mnie bardzo że wątek nie umarł. Tak trzymać panowie i panie...
znowu kurła zęby rozwalone, i chuj tu kanalowe tam cos a jeszcze oprocz tego z 5 zębów do zrobienia. I tak całe życie w kółko
No i niestety jem żelki cukierki i inne gówna które psują zęby ale niestety lubie. Staram się ogarniczać ale całkowcie nie dam rady
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
31 października 2025krzychv pisze: No to łączymy sie w bólu tajemniczy. Oczywiśćie kanałowe mam na 17 listopada, a potem jeszcze 5 innych zębów do zrobienia, i tak kurwa do usranej śmierci
31 października 2025Czoug pisze: Imho specjalny dezodorant do stóp to strata kasy - ja psiukam giry po wymyciu jak i obuwie od razu po ściągnięciu na chacie najtańszym dezo z aldi i stupki pięknie pachną nawet po całym dniu na froncie
ale o mordę to dbam jak o nic innego. 3 razy dziennie umyta 2x żelem do mycia twarzy i raz peelingiem, do tego krem na dzień 2x z serum nawilżającym i na noc z serum aktywującym krem. XD mówcie co chcecie, ale jak dbasz tak masz.
nikt jeszcze nie znalazł mi osoby w moim wieku z takim baby-face jak ja mam, bez żadnej skazy. xd
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.