ODPOWIEDZ
  • 5805 / 1198 / 43
Mam 32 lata skończone, a dawaja mi 22-25 lat. To jest właśnie wynik dbania o sb. Aż miło słyszeć że ludzie obniżają mój wiek.
Wysoki, szczupły, spokojny i z pełnym uzębieniem. Ot, taki ze mnie "zimny drań".

Notabene, cieszy mnie bardzo że wątek nie umarł. Tak trzymać panowie i panie...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 625 / 115 / 0
CZy kibice coś mają do higieny ? Bo często wali od nich gorzej niż od ciężko chorych.

znowu kurła zęby rozwalone, i chuj tu kanalowe tam cos a jeszcze oprocz tego z 5 zębów do zrobienia. I tak całe życie w kółko :patrzy:
:tabletki:
  • 5805 / 1198 / 43
Jak dbasz to tak masz.
  • 625 / 115 / 0
Kurła London, ja myje ile tylko się da, robie co mogę naprawdę uwierz mi juz nawet rozkminiam czy szczoteczki lub pasty na to wpływają i szukam zmieniam jak pojebany. Po prostu tak mam w rodzinie, mama to samo, brat natomiast ma zęby po tacie i praktycznie nie dba a ma zajebiste nic sie nie psuje. Niestety tak trafiłem :/
No i niestety jem żelki cukierki i inne gówna które psują zęby ale niestety lubie. Staram się ogarniczać ale całkowcie nie dam rady
Ostatnio zmieniony 31 października 2025 przez krzychv, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5805 / 1198 / 43
To macie ogółem tam przejechane.
  • 974 / 179 / 0
@krzychv mam dokładnie tak samo jak Ty i moje rodzeństwo również,to chyba już genetycznie jakoś idzie.Znam chłopa co wgl nie myje zębów a alkohol 24h i zęby zdrowe aż sam się dziwię.
  • 625 / 115 / 0
No to łączymy sie w bólu tajemniczy. Oczywiśćie kanałowe mam na 17 listopada, a potem jeszcze 5 innych zębów do zrobienia, i tak kurwa do usranej śmierci
  • 1347 / 344 / 13
Imho specjalny dezodorant do stóp to strata kasy - ja psiukam giry po wymyciu jak i obuwie od razu po ściągnięciu na chacie najtańszym dezo z aldi i stupki pięknie pachną nawet po całym dniu na froncie
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.