Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jim_Morrison pisze:Ktoś z tutejszych psychonautów zarzucał nbom'y podczas brania SSRI? słabiej , gorzej , niebezpiecznie ? a może w ogóle nie ma sensu?
Polecam też opcję "Szukaj" - to nie boli :-) .
Czy zdobycie seligiliny jest mozliwe jedynie dzieki recce wypisanej przez lekarza ? Czy jest mozliwe dostanie jej gdzies indziej ?
pozdrawiam
do ilu podniesc dawke, 12 mg 2cp starczy ?
Jak to nic nie zmieni to może zainteresuj się miksami? DXM, ketamina czy MXE zajebiście mocno potęgują sajko w tym wizuale, lub też dopalaj trawki.
Są tacy co twierdzą, że palenie po psychodelikach daje kopa wizualom, ale ma to ten minus (lub plus zależy od punktu widzenia), że robi się ostry zamęt we łbie...
2mg 25I nie zaskoczyło mnie niczym, jednak po miksie z DXM urzekło mnie odrealnieniem, wizualizacjami i halucynacjami. Jak jest po 2C-P?
Wiele osób porównuje to do Tryptaminowych wizuali, które są naprawdę ciekawe, jednak trwają zaledwie kilkanaście sekund...
Chciałbym też zauważyć, że nie mam na nic tolerancji.
Muzyka też wchodzi cudnie, ale samo 2C-P nie jest jak dla mnie zbytnio ciekawe
cardimon201 pisze: znaczy ze brałeś jakieś tryptaminy i miałeś wizuale tylko przez kilkanaście sekund ? t
qlimatajox- Dziękuję, za wypowiedź, która tylko mnie zatwierdziła w tym, że 2C-P jeszcze poczeka na moje receptory.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.