Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 76 / 0
Jim_Morrison pisze:
Ktoś z tutejszych psychonautów zarzucał nbom'y podczas brania SSRI? słabiej , gorzej , niebezpiecznie ? a może w ogóle nie ma sensu?
Jest wątek nt. tu: http://talk.hyperreal.info/mog-ywa-rekr ... lik%20ssri.
Polecam też opcję "Szukaj" - to nie boli :-) .
LSD - Piękna i Bestia
  • 1 / / 0
Witam

Czy zdobycie seligiliny jest mozliwe jedynie dzieki recce wypisanej przez lekarza ? Czy jest mozliwe dostanie jej gdzies indziej ?

pozdrawiam
  • 338 / 2 / 0
można zamówić z zagranicznych aptek (Indie).
  • 92 / 1 / 0
nigdy nie odczulem zadnych efektow wizualnych 10mg 2cp,na tryptaminach tez

do ilu podniesc dawke, 12 mg 2cp starczy ?
  • 343 / 8 / 0
Skoro nie miałeś wcześniej wizuali to wątpie, że się coś zmieni... Ale spróbować możesz te 12-13mg.

Jak to nic nie zmieni to może zainteresuj się miksami? DXM, ketamina czy MXE zajebiście mocno potęgują sajko w tym wizuale, lub też dopalaj trawki.

Są tacy co twierdzą, że palenie po psychodelikach daje kopa wizualom, ale ma to ten minus (lub plus zależy od punktu widzenia), że robi się ostry zamęt we łbie...
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2013 przez qlimatajox, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 222 / / 0
Mógłby mi ktoś porównać 2C-P do 25I-NBOMe?
2mg 25I nie zaskoczyło mnie niczym, jednak po miksie z DXM urzekło mnie odrealnieniem, wizualizacjami i halucynacjami. Jak jest po 2C-P?
Wiele osób porównuje to do Tryptaminowych wizuali, które są naprawdę ciekawe, jednak trwają zaledwie kilkanaście sekund...
Chciałbym też zauważyć, że nie mam na nic tolerancji.
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2013 przez wdowa94, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 451 / 14 / 0
ja tam nie widzę podobieństwa między 25I-NBOMe a 2C-P , no może poza faktem że oba są mocne wizualnie , zaraz bo nie czaje końca twoiej wypowiedzi , znaczy ze brałeś jakieś tryptaminy i miałeś wizuale tylko przez kilkanaście sekund ? t
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 343 / 8 / 0
Zero podobieństw... Dla mnie 2C-P to takie amfetaminowe pobudzenie z bardzo intensywnymi i kolorowymi wizualami...

Muzyka też wchodzi cudnie, ale samo 2C-P nie jest jak dla mnie zbytnio ciekawe
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2013 przez qlimatajox, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 222 / / 0
cardimon201 pisze:
znaczy ze brałeś jakieś tryptaminy i miałeś wizuale tylko przez kilkanaście sekund ? t
Tak- To było tylko Och, ach i koniec. Po jakimś czasie znów och ach i koniec- Identycznie miałem przy 25I-NBOMe bez DXM- Ładowało się, zaczął się mindfuck, wizuale i jak za naciśnięciem przycisku byłem trzeźwy z delikatnie podkręconymi kolorami.
qlimatajox- Dziękuję, za wypowiedź, która tylko mnie zatwierdziła w tym, że 2C-P jeszcze poczeka na moje receptory.
  • 451 / 14 / 0
dziwne , ja nigdy tak nie miałem , zawsze mam ciągłość wizuali przez cały trip ,
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.