- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Moje posty to fikcja literacka.
palenie po piciu wychodzi dużo lepiej niż picie po paleniu
mi po zielsku nawet browary nie wchodzą, a jak wejdą to chcą wyjść
natomiast w odwrotnej kolejności bez problemu uzyskuję idealny stan zajebania i zawężenia świadomości
Roger[meth] pisze:Ja lubie sobie zapalic mj i strzelić do tego tak 2 browarki , mam wtedy dobry humorek i chęć do zrobienia kolejnych dwóch piwek ;)
Satif pisze:Mi się tylko raz zdarzyło wymiotować po takim połączeniu: wyzerowany jabol 12% + butla z jebitnego skuna.
januszgarlacz pisze:ważna jest kolejność
palenie po piciu wychodzi dużo lepiej niż picie po paleniu
mi po zielsku nawet browary nie wchodzą, a jak wejdą to chcą wyjść
natomiast w odwrotnej kolejności bez problemu uzyskuję idealny stan zajebania i zawężenia świadomości
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.