Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 433 / 2 / 0
Co ja bym dał za taki plenerek :) Tylko zieleni brak. Co fakt to fakt miks mj z browarkami wprowadza w chyba najbardziej lajtowy i rekreacyjny stan jaki znam.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 94 / / 0
Wczoraj mieszałem. Najpierw zajarałem sobie tubkę, a potem 0,5 l poszło i była dobra jazda. Ale nie żygałem:D
http://cache.gawkerassets.com/assets/im ... fkells.gif
  • 625 / 28 / 0
ważna jest kolejność
palenie po piciu wychodzi dużo lepiej niż picie po paleniu
mi po zielsku nawet browary nie wchodzą, a jak wejdą to chcą wyjść
natomiast w odwrotnej kolejności bez problemu uzyskuję idealny stan zajebania i zawężenia świadomości
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 133 / 2 / 0
Ja lubie sobie zapalic mj i strzelić do tego tak 2 browarki , mam wtedy dobry humorek i chęć do zrobienia kolejnych dwóch piwek ;)
  • 94 / / 0
Roger[meth] pisze:
Ja lubie sobie zapalic mj i strzelić do tego tak 2 browarki , mam wtedy dobry humorek i chęć do zrobienia kolejnych dwóch piwek ;)
No, piwko + MJ = Dobry humorek. Prawie zawsze mam jakieś piwko na tą chwilę. :-D
http://cache.gawkerassets.com/assets/im ... fkells.gif
  • 1522 / 73 / 0
Mi się tylko raz zdarzyło wymiotować po takim połączeniu: wyzerowany jabol 12% + butla z jebitnego skuna. Mimo to ogarniałem wszystko (jako tako; akcji nie odpierdalałem %-D ). Po paleniu mam lepszy umiar w piciu, na odwrót ta zasada już nie działa.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1027 / 5 / 0
Satif pisze:
Mi się tylko raz zdarzyło wymiotować po takim połączeniu: wyzerowany jabol 12% + butla z jebitnego skuna.
Jakbyś po jaraniu zagryzł zgniłymi owocami, miałbyś podobny efekt więc sie nie dziwie. ;)
  • 98 / / 0
januszgarlacz pisze:
ważna jest kolejność
palenie po piciu wychodzi dużo lepiej niż picie po paleniu
mi po zielsku nawet browary nie wchodzą, a jak wejdą to chcą wyjść
natomiast w odwrotnej kolejności bez problemu uzyskuję idealny stan zajebania i zawężenia świadomości
Coś w tym jest, piwo przed paleniem zawsze mi się udziela w pozytywny sposób, natomiast piwo po paleniu = gwarantowane rzyganko.
mleko i miód czekają na mnie po drugiej stronie
  • 332 / 38 / 0
Jak dla mnie to bez różnicy czy piwko po paleniu czy przed, chleje cały czas i do tego jaram i jest git :D. alko + weed to najlepsza pizda.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 451 / 2 / 0
ja po mj i trunkach powyżej 20% zawsze rzygam :D najlepiej 3-4 piwka i gibon. Albo wermut Martini Bianco + gibon <3
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.