Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Głównie stymulacja.
Na dniach przerobiłem grama kamyków we dwie osoby to w końcu coś poczułem ale pfff za 400 zł pobawiłem się może 3,4 godzinki.
Wole snnif - tylko musisz mieć dobry klimat i ludzi z którymi jest o czym pogadać - babe która Cie kreci wtedy koks zadziała jak należy - jak będziesz powielał ileś razy ten sam schemat używania - koks stanie się nudny
takie moje zdanie, z gówna bata nie ukręcisz, pewne warunki muszą być spełnione żeby odpaliło jak należy, na takiej heroinie nigdy się nie zawiedziesz, a z koksem różnie bywa (mówi tu o towarze dobrej jakości)
wg mojej tajnej teorii czyli obserwacji znajomych widzę dwie grupy użytkowników.
Grupa
A) na co dzień aktywna, pełna energii, gadatliwa (stimowcy) - tej grupie koks zawsze pasuje i zawsze jest super
B) osoby spokojne, wycofane, myśliciele
Należę do tych z B
Szczerze wierze mimo, że nie mam wiedzy naukowej, że koks mocno zaburza gospodarkę hormonalne.
Pytanie mam do znawców tylko czy koks mocno ciągnie z serotoniny ?
Bo rozważam czy używanie na co dzień Tramalu który zżera serotonine
Idzie zbadać takie rzeczy? Chodzi mi o badanie krwi.
W koks uderzam 3/4 razy do roku wiec nie jestem jakimś znawca a w moim otoczeniu koledzy wola bk bo przecież mefedron to król i jest najlepszy.
reszta to "przypalone" straty, żwł kiedy nie są mokre a tłuste
09 sierpnia 2020Onopollo pisze: A na jaki czas i na ile watów do tej mikrofali to wsadzić?
Jak wrzucisz na zbyt długi czas - to wyciągniesz kamień.
U mnie wystarczyło pi razy drzwi 10 sekund na 600w i było wszystko si.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.