Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1683 / 126 / 0
przy kodzie waga ma nie duzego znaczenia tak jak przy DXM, ale moge sie mylic
wez 150mg, po takim rajdzie dxmowym powinno cie zajebiscie wygrzac, mnie zawsze dobrze grzeje gdy dzien wczesniej zarzuce duzo DXM a ty to robiles az 4 dni pod rzad
  • 620 / 83 / 0
Dzięki, Drevolt, jednak przed ceremoniałem odstawię paroksetynę na 4 dni.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 5373 / 984 / 0
Odstaw . Mi tam SSRI zaburzały działanie kody.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2372 / 317 / 0
potwierdzam. Ja łykałem citalopram i odstawiłem bo chujowo koda działała...... Trzeba iść w życiu na kompromisy. A poza tym opio, fantastycznie antydepresyjnie na mnie działają;) Zamiast truć mnie jakimiś SSRI, wolałbym przyjmować np. czystą kodeinę czy choćby oxycodon
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1683 / 126 / 0
dzis zaczalem sie zastanawiac po co biore skoro nie dziala to na mnie antydepresyjnie, jak dobrze wejdzie niby jest fajnie ale faza zagluszana jest depresyjnymi myslami co mnie denerwuje
chyba pomysle o benzo
  • 1916 / 335 / 2
Benzo bardzo mocno robi w mozgu "mam wy je ba ne", ale odstawianie tego to masakra, pewnie sie wjebiesz bo cenowo to jest bajka a potem odstawienie mocnego benzo ala alpra czy klony po takim pol roku to jest dramat, mnie po miesiacu lapaly mocne lęki jak alpra sie konczyla we krwi i trzeba bylo poprawic

jesli juz to tylko i wylacznie slabe benzo na poczatek, rolki, Klorazepan, to tyle ode mnie. Bo ja nie doczytalem a zaczalem wpierdalac alpre, co prawda juz na finiszku odstawienia ale redukcja dawek zajela mi kupe czasu (+ do tego z krotkiej alpry schodzi sie np. dlugim benzo, czyli jesz 2 benzo naraz)

oj o benzo mozna pisac, maja wiele plusow ale minusy tez maja
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
Benzo oferuje ciekawszy pakiet doznań niż opio, rozmowy, podróże (nawet do innych miast!), zakupy i sprzedaże (także rzeczy z domu), kradzieże w sklepach, powtarzanie tych samych wypowiedzi 3-4 razy na dobę, wolniejsze myślenie. Gorąco polecam, mimo że w wyżej wymienionych bywałem częściej obserwatorem niż udziałowcem.
The child is grown
The dream is gone
  • 1794 / 124 / 0
Benzo to jedyna grupa, w którą się jeszcze nie wjebalem xd.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 2372 / 317 / 0
@up to samo u mnie.... Zastanawiałem się ostatnio, nad jedną rzeczą. Mianowicie ćpam teraz opio gównie po to, żeby odczuwać stan wyjebania na siebie samego, każdego i na wszystko wokół. Chodzi mi głownie o efekt takiego jebitnego znieczulenia emocjonalnego. Reszta efektów, to teraz dla mnie tylko dodatek.... I tak się zastanawiałem, czy w takim razie, nie lepiej byłoby przeskoczyć na jakieś benzo? Skończyłoby się latanie za makiem czy koda i wieczne kołowanie kasy... Podejrzewam, że w całym wachlarzu znalazłoby się jedno, które daje właśnie taki oczekiwany przeze mnie efekt, emocjonalnego zombie
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1016 / 97 / 0
Na tych najłatwiej dostępnych się zawiedziesz, ja sam mało próbowałem benzosów ale nie mam absolutnie pojęcia jakie działanie rekreacyjne ludzie odkrywają w tej alprze czy klonach że żrą to całymi paczkami. Jedynie na zjazdy/stresowe sytuacje dobre. Podobno midazolam jest zajebisty ale to tylko z opowieści znam i raczej się ten stan rzeczy nie zmieni w najbliższej przyszłości.
The child is grown
The dream is gone
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.