Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
28 lipca 2020Abcd93 pisze: Ja się naciąłem trzy razy - różowe diamenty, blado różowe domino i granatowe tesle. Żadne z nich nie działały, no może tesla na 30 minut. Mimo że ładowała się obiecująco
pisze z pytaniem dot. rozowe FC Barcelona i Boss elchapo jakies info ?
od siebie dodam zielone granaty robia konkretnie, trojkaty ze znakiem egipskim z przedzialkiem z tylu rowniez hardo ...
Fuzja - D5
PROSZĘ O SCALENIE. Brązowe czaski z przedziałkiem? (Nie nadruk a cała piguła uformowana w czaszczke) wie ktoś coś?
08 września 2020Marcinx66 pisze: dobry
pisze z pytaniem dot. rozowe FC Barcelona i Boss elchapo jakies info ?
od siebie dodam zielone granaty robia konkretnie, trojkaty ze znakiem egipskim z przedzialkiem z tylu rowniez hardo ...
18 września 2020chlorekturbokofeiny pisze: Jakimi subatancjami najczęściej fałszują/dosypują do pixów? Czy MDMA poczuję w dawce ok 50 mg? Będę jadł pierwszy raz i się obawiam jak zareaguje. Czy MDMA jest bardziej niebezpieczne od 3/4 cmc lub amfetaminy? Duża zwała po 1 razowym wzięciu? Czy na zjazd mogę się wspomóc opio? (PST). Tolerkę na stimy mam niską, ok gram chlorowca starczy na kilka godzin zabawy, jeśli to ma jakieś znaczenie.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.