Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 267 / 0
Ale kolega i tak igra z ogniem, myślę że z czasem działanie zacznie być niezadowalające i zacznie się problem zwiększania dawek.

Swoją drogą wątek znam od momentu zaistnienia i nie kojarzę aby komuś udało się stosować dawki minimalne tej substancji, chyba nawet nikt nie miał takich zamiarów.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 4902 / 855 / 0
No to jest racja. Dlatego napisalem " jesli Cie nie pochlonie " :) Bo wiadome jesli go pochlonie alfa to wiadome ze o snie nie ma mowy a samo jedzenie na sile nic nie da.
  • 839 / 67 / 0
jeśli mogę coś dodać od siebie to to, że alfę najlepiej dorzucać jak już zacznie się zjazd z poprzedniej porcji. Bo jak się za szybko (i za dużo) dorzuca to właśnie wtedy najszybciej można się dorobić psychozy.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 395 / 36 / 0
Na siłowni przychodzi taki moment że trzeba jeszcze np. 2 serie wykonać żeby trening zaliczyć na + a tu kurwa nie ma siły, nie ma już kurwa chęci, ale trzeba to zrobić.
Teraz pomysł:

Wchodzi akcja: 10 mg A-pvp pod język. Każdy z tego tematu wie jak to działa. Moje pytanie : REAKCJA organizmu???
- Wylew?
- Zawał?

Nigdzie nie mogę znaleźć mechanizmu działania związku.

Pytanie kieruje do tych co poza siedzeniem przed komputerem uprawiają sport.

Pozdro i z góry dzięki za mądre odpowiedzi.
  • 319 / 8 / 0
Jak na moje oko to prędzej niedojebanie mózgowe, jakiekolwiek ćpanie nie ima się z siłownią.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 395 / 36 / 0
^ wg Ciebie ćpanie czym jest?
Kulturyści i wielu innych sportowców biorą prochy żeby sobie "pomóc" - ich nikt ćpunami nie nazywa.
  • 172 / 11 / 0
wmawiaj sobie dalej.
odstaw to poki jeszcze mozesz.
potem nie będzie lekko.
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 561 / 39 / 0
Jeszcze sobie wyobrażam siłkę po kokainie, ale kurwa po alfie ?
Jeszcze ci ożyje sztanga i zabije %-D
  • 268 / 9 / 3
a myślicie, że czym innym jest sfd/kfd tak wchodząc w konkretniejsze zakamarki. Oni też stosują substancje dzięki którym osiągają takie wyniki, nie tylko chodzi tu o fizyczne wspomaganie się testosteronem, peptydami, sterydami anabolicznymi i preworkoutami ale też inne działajace na ich psyche pomagające im w tym sporcie. alfa nie jest raczej dobrą przedtreningówką, bo serducho dostaje wjeb psycha też i bebechy więc po co myśleć nad nią skoro jest milion lepszych do tego stworzonych, np nielegalna juz ale da rade dostać na pewno jack3d 1.3-dimethylamylamine
  • 343 / 19 / 0
r1ven pisze:
Jak na moje oko to prędzej niedojebanie mózgowe, jakiekolwiek ćpanie nie ima się z siłownią.
mylisz się,na gieblu poprawiłem swoje wyniki na siłowni o 100% i zrobiłem dobry cykl z metą,gbl jest zajebistą przedtreningówką,ale alfa faktycznie nie na siłke %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.