Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1545 / 1586 / 0
@spider321 jestem mieszanka ekstra/intro, jak kazdy, jednak u mnie przewaza intro.
introwertycy bardziej wszystko przezywaja, ekstrawertycy zawieraja szybciej kontakty i maja tych kontaktow znacznie wiecej, co za tym idzie- te kontakty sa troche powierzchowne, wiec sie tak zbytnio nie przejmuja i nie wczuwaja.
jakie to przerypane byc introwertykiem :alergia: :halu:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 399 / 0
23 lipca 2020Ankaaa pisze:
@spider321 jestem mieszanka ekstra/intro, jak kazdy, jednak u mnie przewaza intro.
introwertycy bardziej wszystko przezywaja, ekstrawertycy zawieraja szybciej kontakty i maja tych kontaktow znacznie wiecej, co za tym idzie- te kontakty sa troche powierzchowne, wiec sie tak zbytnio nie przejmuja i nie wczuwaja.
jakie to przerypane byc introwertykiem :alergia: :halu:
jak słusznie zauważyłaś Aniu, ekstrawertycy mają może większe grono znajomych, tylko co z tego??, lepiej mieć kilku znajomych na których można polegać. Ja Cię rozumiem, sam nie potrzebuję mieć wielu kolegów/koleżanek, miłego dzionka, pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 548 / 90 / 7
A ja raczej jestem introwertykiem, ale mam spore grono znajomych, takich wlasnie powierzchownych, czyli nie ma reguly raczej.
No ale takich prawdziwych o ktorych spytalbym sie o pomoc jest kilku.
Ale ja nie lubie sie pytac o pomoc, dopki sie nie posram ;)
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
zawsze mnie śmieszy jak ktoś rozpowiada o sobie że jest introwertykiem,jak ktoś naprawde nim jest to się nie zwierza,tak naprawdę to większość z nas jest mieszanką jak napisała Anka po trochu tego i tego.
  • 548 / 90 / 7
Z problemami wole stoczyc sie sam, w domowym zaciszu albo w naturze, dlatego wydaje mi sie ze jestem raczej introwertykiem, ale wiem ze megamix haha.
Ale nie jestem zamkniety w sobie, po prostu lubie byc czasem (chyba czesto) sam.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 399 / 0
23 lipca 2020kupagowna6 pisze:
Z problemami wole stoczyc sie sam, w domowym zaciszu albo w naturze, dlatego wydaje mi sie ze jestem raczej introwertykiem, ale wiem ze megamix haha.
Ale nie jestem zamkniety w sobie, po prostu lubie byc czasem (chyba czesto) sam.
prawidłowe podejście do życia, popieram w 100-tu %,. %-D
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 910 / 0
Nie mam zdrowych znajomych, albo narkomani albo chorzy psychicznie :korposzczur: .Nie licząc osób na FB z którymi pisze raz na rok.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2011 / 123 / 0
@UJebany no, nabiłeś 7k+ postów, to o czymś świadczy %-D
  • 1066 / 158 / 0
Ja się powtarzam, mój jedyny problem to jak nie mogę załatwić dobrej trawy w dobrej cenie
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 505 / 91 / 0
Taki problem ma dużo ludzi
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?