Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
W końcu tytuł doktorka nie bez powodu
A do ketonów się nie zrażaj, bo akurat sobie na pierwszy raz wybrałeś mega kosiora dla zawodowców, a przy okazji karacza :D
Spróbuj sobie 4 i 3CMC, lajtowe ketony, nawet zwały nie ma. Tylko przygotuj się na żarcie nosa
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Tak zwany Wielozakonnik
LiquidStranger, nakreslilbys mi rozncie w dzialaniu?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Tak zwany Wielozakonnik
Mam dostep do efylonu za 15 zlotyi chyba na to "zmarnuje" hajs bo mi sie spodobala ta substancja /:)
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Samemu mnie korci jak chuj żeby spróbować te MDPHP wapo, chociaż się trochę cykam
Dlatego fajnie by było gdyby ktoś nakreślił szczegółowo działanie przy jaraniu
Tak zwany Wielozakonnik
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Waliłem 2 dni mdphp a le tzreciego dni alotki o której napisze dziś jeszczze rozsypałem około 1g mdphp wciągnałem dobre 600mg i zaczęła sie taka jazda. Przysięgam na wszystko. Najgorsze ostre psychozy z apvp wygladalay identycznie. Zyje. skacja skonczyczla sie na sorze gdzie dali mi 500mg relanium czego nawet ni epoczulem potem 250mg relanium 1 haloperidol i nadal nic, w koncu clona relanium 250mg i cos jeszcze i dopiero mnie uspilo. ponoc juz nery siadały i jedna noga bylem na tamtym swiecie. Lakarze niewierzyli znowu ze mnie uratowano. to nie mozliwe musieli do sosnowca co chwile dzwonic na konsultacje co mi podawac i co to wgl za substancja
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.