Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
W końcu tytuł doktorka nie bez powodu
A do ketonów się nie zrażaj, bo akurat sobie na pierwszy raz wybrałeś mega kosiora dla zawodowców, a przy okazji karacza :D
Spróbuj sobie 4 i 3CMC, lajtowe ketony, nawet zwały nie ma. Tylko przygotuj się na żarcie nosa
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Tak zwany Wielozakonnik
LiquidStranger, nakreslilbys mi rozncie w dzialaniu?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Tak zwany Wielozakonnik
Mam dostep do efylonu za 15 zlotyi chyba na to "zmarnuje" hajs bo mi sie spodobala ta substancja /:)
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Samemu mnie korci jak chuj żeby spróbować te MDPHP wapo, chociaż się trochę cykam
Dlatego fajnie by było gdyby ktoś nakreślił szczegółowo działanie przy jaraniu
Tak zwany Wielozakonnik
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Waliłem 2 dni mdphp a le tzreciego dni alotki o której napisze dziś jeszczze rozsypałem około 1g mdphp wciągnałem dobre 600mg i zaczęła sie taka jazda. Przysięgam na wszystko. Najgorsze ostre psychozy z apvp wygladalay identycznie. Zyje. skacja skonczyczla sie na sorze gdzie dali mi 500mg relanium czego nawet ni epoczulem potem 250mg relanium 1 haloperidol i nadal nic, w koncu clona relanium 250mg i cos jeszcze i dopiero mnie uspilo. ponoc juz nery siadały i jedna noga bylem na tamtym swiecie. Lakarze niewierzyli znowu ze mnie uratowano. to nie mozliwe musieli do sosnowca co chwile dzwonic na konsultacje co mi podawac i co to wgl za substancja
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.