Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 62 / / 0
Mam diklazepam różowy 2 mg. To jest ten działający sort czy jakaś lipa?
  • 1670 / 306 / 0
Mam nadzieję, że w rzeczy samej istnieje ten działający diklazepam - ja próbowałem tego pierwszego sortu, który był praktycznie nieaktywny. Diklazepam jest bliską pochodną diazepamu, a wszyscy (mam nadzieję) ;-) wiemy, że rolki są PYSZNE ^_^ Jeżeli ten nowy diklazepam jest choć w 70% podobny do Relanium, to ja to biorę - ale tylko w prochu, bo straciłem zaufanie do rc produktów w formie tabsów, po ostatnich akcjach.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 224 / 12 / 0
Czy jest ktos w stanie napisac jak dlugo działa efekt anksjolityczny po tym benzo? Albo chociaz po jakim czasie od wziecia, bedac w ciagu na benzo, wystepuje skret po diclazepamie?
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 266 / 10 / 0
Owszem istnieje /istniał działający diklazepam. Dostałem ok półtora roku temu za friko do zamówienia od wybuchowego vendora. Szału nie było ale usypiał dobrze i nic poza tym .Moim zdaniem trochę lepszy odpowiednik diazepamu.
  • 2883 / 303 / 0
Tak, ten sort o którym wspomniałeś sprzed ponad roku był bardzo działający
to nie była silna armata która zwalała z nóg (choć potrafiłą w połączeniu z dużą ilością alko) ale idealnie nadawała się do życia codziennego, do kody chyba była najlepszym benzo no i usypiała jak należy
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 954 / 52 / 0
Dokładnie. Moje pierwsze spróbowane benzo (albo drugie po flubromazepamie) :-D. Zajebiście miło wspominam. Trafiło akurat na taki okres ten niecały rok temu, że się przydało bardzo i bez żadnego nadużywania. Ah te czasy, kiedy 1 taki dikla kładł mnie po nocy na amf/ketonach, albo luzował po jakiejś mega spinie. Tolerancja to kurwa %-D.
  • 3854 / 316 / 0
Przejrzałem pobieżnie kilka stron wątku i zauważyłem, że parę razy padło porównanie do diazepamu. W czym diklazepam może być lepszy, a czego mu brakuje w stosunku do rolek ? I jak wypada w porównaniu np. z eti ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1130 / 48 / 0
Imho ma cos z diazepamu w tym jak wchodzi na miesnie i cialo. Dlatego swietnie komponowal mi sie z koda i makiem, a diazepam to moje ulubione benzo do tych celow. Mowa jeszcze o tych pierwszych chujowych/slabych sortach gdzies z okolic 2014. Solo kompletnie mnie nie ruszal, ani nie bawil. Ale to co przyszlo pozniej, i pewnie teraz dalej jest, moze byc ciekawsze bo podobno zdecydowanie mocniejsze.
Eti to typowy zamulacz i usypiacz, chyba, ze masz tolerke to dziala cos jak wersja teta alpry.
  • 488 / 60 / 0
Ktoś testował ten od [cut]?
wycięto nazwę sklepu - aire
  • 3697 / 610 / 1
Ja. Pierwszego razu zadziałał, drugiego razu nie czulem jakichś sensacji, ale spałem 12h i trzeci raz tak samo- na noc i dlgie lulu. 4 dnia za dnia, planowo do kody- nie odnotowalem juz sennosci, rozluznienia etc/ Moze tak szybko sie tolerajca rozwinela?
Bez wątpienia jakos działa, ale nie wiem czy do konca mi to odpowiada i tak poiwnno byc.
Za drugim razem sprobowal bym 2 tab, ale mialem w sumie 5 to żydziłem.

Da się to nosem? D:
Da się, i to całkiem gładko wchodzi. Nie czuć dosłownie NIC- ani gorzkości, ani pieczenia, ani chemicznego zapachu... jedynie jakby lekko zalatuje talkiem- i tyle. Zasniffowałem pół tabletki 2mg, będąc wcześniej tego samego dnia po 2mg dicla per os, 300 kody i kocie przed poludniem i na koniec dnia. Sniff z półówki to była wisienka na torcie. Wole sniffować zolpidem. Po kocie mało co klepie, czarodziej chyba tylko, ale to inna roa, wiec może.
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2017 przez danychBrak, łącznie zmieniany 1 raz.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.