to nie była silna armata która zwalała z nóg (choć potrafiłą w połączeniu z dużą ilością alko) ale idealnie nadawała się do życia codziennego, do kody chyba była najlepszym benzo no i usypiała jak należy
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Eti to typowy zamulacz i usypiacz, chyba, ze masz tolerke to dziala cos jak wersja teta alpry.
wycięto nazwę sklepu - aire
Bez wątpienia jakos działa, ale nie wiem czy do konca mi to odpowiada i tak poiwnno byc.
Za drugim razem sprobowal bym 2 tab, ale mialem w sumie 5 to żydziłem.
Da się to nosem? D:
Da się, i to całkiem gładko wchodzi. Nie czuć dosłownie NIC- ani gorzkości, ani pieczenia, ani chemicznego zapachu... jedynie jakby lekko zalatuje talkiem- i tyle. Zasniffowałem pół tabletki 2mg, będąc wcześniej tego samego dnia po 2mg dicla per os, 300 kody i kocie przed poludniem i na koniec dnia. Sniff z półówki to była wisienka na torcie. Wole sniffować zolpidem. Po kocie mało co klepie, czarodziej chyba tylko, ale to inna roa, wiec może.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.