to nie była silna armata która zwalała z nóg (choć potrafiłą w połączeniu z dużą ilością alko) ale idealnie nadawała się do życia codziennego, do kody chyba była najlepszym benzo no i usypiała jak należy
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Eti to typowy zamulacz i usypiacz, chyba, ze masz tolerke to dziala cos jak wersja teta alpry.
wycięto nazwę sklepu - aire
Bez wątpienia jakos działa, ale nie wiem czy do konca mi to odpowiada i tak poiwnno byc.
Za drugim razem sprobowal bym 2 tab, ale mialem w sumie 5 to żydziłem.
Da się to nosem? D:
Da się, i to całkiem gładko wchodzi. Nie czuć dosłownie NIC- ani gorzkości, ani pieczenia, ani chemicznego zapachu... jedynie jakby lekko zalatuje talkiem- i tyle. Zasniffowałem pół tabletki 2mg, będąc wcześniej tego samego dnia po 2mg dicla per os, 300 kody i kocie przed poludniem i na koniec dnia. Sniff z półówki to była wisienka na torcie. Wole sniffować zolpidem. Po kocie mało co klepie, czarodziej chyba tylko, ale to inna roa, wiec może.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.