Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 987 / 38 / 0
5mg olanzapiny nie wpływało na moje zdolności psychomotoryczne. Czułem się normalnie. A wręcz lepiej, bo wszystkie urojenia, i natręctwa zniknęły. Jednak strasznie mocny apetyt po tym miałem, a za nic nie chcę przytyć, dlatego odstawiłem.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 785 / 16 / 0
mam pytanie bo poznalem laske na necie ogolnie mi sie spodobala cos mi na niej zalezy cos o niej myskle ciagle ale pisala mi ze miala niby trzech ruchala sie z kazdym a niby zaden jej nie kochal a potem robila co chciala dla nich loda itd zeby jej nie zostawili ze sputami na cyce do buzi itd i sie trochej ej brzydze ale jakos mi zalezy jak nie odpisuje czuje zazdrosc non stop klamie pisze z innnymi sprawdzilaem to i mnie to meczy te mysli odczuwam ciagle nie pokoj niewiem jak zrobic zeby miec wyjebane na nia calkowicie nie myslec juz biore wenle 300 i tegretol ale cos slabo co moge dolaczyc do tego jaki miks zrobic zeby to przeszlo ? pomozcie
  • 1893 / 181 / 0
Ćpałeś? Trollujesz?
  • 785 / 16 / 0
nie cpalem pisze serio co na to wziasc ? zeby to minelo
  • 3 / 1 / 0
Olanzapina...leczony nią czterokrotnie bo czterokrotnie ją samowolnie odstawiałem przypisana przez psychiatrów dawka 10mg i gram depakiny epikryza lęki i urojenia ksobne(minęły) :nuts: przedawkowałem to raz do stanu krytycznego i wylądowałem na OIOM ie skutki uboczne odczuwałem przez kolejne pół roku, leki te mieszane wielokrotnie z kokainą, amfetaminą, ziołem i kryształkami tak jak wyczytane wcześniej leki te całkowicie niwelują działanie tych dragów no poza mj co do pozostałych substancji odczuwałem tylko oczopląs i szczęko szczeki towar zmarnowany w chuj ale polak mądry po szkodzie :old: napisane dla ogólnej informacji, przestrogi i krytyki. Pozdrawiam
"Co było nie wróci iść do przodu musisz ziomuś diabeł kusi, czujesz ostrze jego szponów..."
  • 1074 / 124 / 3
Leczony dawkami 10 mg potem 5 mg. Przedłużone spanie i kurwa przytyłem co najmniej 10 kg.
  • 43 / 2 / 0
Hej musze napisac ze przytylem w 4 miesiace z 40 kg dawka na poczatku 5 mg rano 10 mg wieczorem. Teraz mialem 10 mg na wieczor ale ustalilem z lekarka na 5 mg na wieczor i 1 mg risperidonum i zastrzyk 25 mg co 14 dni.Bede dazyl do odstawienia olonzapiny na koszt risperidonum. Powiedcie schudliscie jak odstawiliscie olonzapine ?
Uwaga! Użytkownik Grom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Ja schudłem po odstawieniu, i to dość sporo, ogólnie przestałem chodzić wiecznie głodny. Jednak ja wiele nie przytyłem, może z 2-3kg, bo brałem krótko. Jednak co by nie było, przez to tycie po niej już nigdy jej nie wezmę. Chyba, że będę jej naprawdę bardzo mocno potrzebował.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 345 / 6 / 0
Olanzapina w dawce 5-10 mg nada się jako podkład pod silnego stima ?
  • 1074 / 124 / 3
Ja chudnę dopiero jak walę ciąg 4 f MPH:P Up. a jaka tolerancja na Olke?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.