Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
169
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
38%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
229
23%

Liczba głosów: 1008

ODPOWIEDZ
  • 133 / 2 / 0
w białymstoku był ok. 4 miesiace temu kozak stuff ale chłopaków pozamykali i syfem miasto zalane...
  • 25 / / 0
...no właśnie...to co teraz jest to są jakieś żarty,nawet nie to,ze merdany,jak dla mnie to są nieudane produkcje...lub jakieś żenione rc gówno_____
  • 133 / 2 / 0
wystarczy ,że przejedziesz się 80km do Łomży i napewno dostaniesz dobry sort , sam kiedyś brałem z białegostoku bo w Łomży był słaby sort ale teraz jest odwrotnie , chłopaki jeżdżą do Łomży:)
  • 25 / / 0
to już wolę do Wawy,w Łomży nie znam nikogo,a i tak pewnie ze stolicy ciągna_________
  • 3854 / 316 / 0
blablab pisze:
Oczywiście, że na rynku jest dobra amfa. Jak i (prawie) wszystko inne. I prawda jest taka, że znaleźć dobrą też nie jest jakoś ewidentnie ciężko, jeśli to zestawić z innymi drugami. Sam mam dostęp do całkiem niezłej na tą chwilę, tylko to o czym piszę wyżej miałem na miejscu, a czas mnie gonił. Źródeł jest od zajebania, tylko rzeczywiście większość to lebiody.
Jeżeli mieszkasz w dużym mieście, to sprawa jest o wiele (?) łatwiejsza. Wiadomo jak bywa z przycinkami w małych miejscowościach, nie mówiąc już o wioskach. Chociaż to nie stanowi reguły, bo wiadomo, że zdarzają się wyjątki. Nie raz przyjeżdżali do mojej dziury mieszkańcy z miasta wojewódzkiego, po różne zabawki ;-)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
W mieście też bywa w chÓj różnie,
zauważyłem w Krakowie taką zależność, że im bliżej centrum tym lepiej (zazwyczaj) a jak się oddalamy od centrum jest coraz gorzej. Ale wiadomo to kwestia dilera, wielu dili fety to dresy i takich należy unikać jak ognia (też ZAZWYCZAJ).
A amfetaminę zawsze można sobie oczyścić.
Uwaga! Użytkownik superheroin23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1522 / 73 / 0
superheroin23 pisze:
A amfetaminę zawsze można sobie oczyścić.
No można można, ale z wątpię byś z 5g "ulicznej" wykrzesał 1g "czystej". Jakość fety w Polszy leży, kwiczy i prosi o dobicie, podziwiam upór ludzi ładujących ten apap po nosie.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1198 / 142 / 0
To wszystko zależy od kogo się to bierze. U mnie w mieście sprzedają takie gówno że za darmo w zyciu bym tego nie wzial, chociaz fety nie biore jedynie bardzo żadko. Mam natomiast znajomka, który kreci sie w takich średnio legalnych interesach i czasami jak wpadnie i poczestuje fetą to aż z nóg wywala. Także zalezy jakie sie ma źródło
  • 44 / 1 / 0
Tydzień temu 2 wory 0,6g/30pln. Na oko 50% amph. 100pln/g...

Dziś inne źródło, 0,5g po 25pln, na oko 50% amph. Spływ jakby to ktoś żenił z talkiem...

Na wsi u babci była świetna feta. Nie było 1g w sztuce, mimo to zakup był bardzo korzystny, jakość super. W najbliższym mieście jakaś kpina, z 20% fety, bania jak po puszce Tigera.

Ważna jest również sama transakcja. Niezbyt pewny siebie ziomek załatwił 0,7g amfetaminy dla dzieci, po 600mg i dopiero coś poczułem :D
Osobiście sie tam zjawiłem z wagą, gazem i pałką teleskopową w razie czego, plus zachowanie typowe dla mojego zawodu, Ochrony Fizycznej. Woreczki prosto od dila, dopiero przy mnie do nich zaglądalismy ;)

Podsumowując - Kiedyś sniff 200mg dobrego władka i zabawa całą noc. Teraz wole RC. Taniej, wydajniej. plus mocniej klepie. Na osiedlu jak spróbowali pentedronu, to wyjebało ich z butów, mówili, że w chuj lepsze niż władek, więc to nie tylko moja opinia :D
  • 1198 / 142 / 0
ja mam takiego wlasnie ziomka co ma fete prosto z fabryczki. Niecodziennny człowiek z niego, ale zawsze jak posypie to az wypierdala w kosmos. Dzis to samo, wpadl posypal "po małej" jak on to mówi no towar kurwa pierwsza klasa. Zalezy kto sie z kim zadaje. Są wypierdalacze ale ja nie wnikam skad on to ma, ale scierwo 1 klasa eheheh

I wlasnie wberw pozorom ze wsi są lepsze towary. Bo ja mieszkam niedaleko wawy i szczerze w moim 15 tys miescie jest same gówno z fetą, a on wlasnie jest ze wsi kolo mojego miasteczka i zawsze ma towar 1 klassssss ahhhh hhrhr

http://www.youtube.com/watch?v=UjlecG57Nok dobra macie nute z jego fury to jest kurwa towar jak sie nafuracie i to posluchacie heheh
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.