...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: normalny »
ale kimkolwiek jestem nie musze wykładać na Harvardzie żeby mieć prawo do własnej opinii.
nigdzie nie twierdze ze takiego prawo powinienes nie miec chodzi
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
no i git
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
ale mój poprzedni post był emo. kurwa dopiero teraz to widzę. w sumie matka już się nie przejmuje, więc ni ma problemu. a człowiek nawet jak robi coś dla innych to i tak po to, żeby samemu się dobrze czuć :-D
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
uwaga uwaga. nie pizgam bialka od 3 dni. w ogole czysty od 3 dni, ja, JA pierwszy raz nienapizgany z wlasnej woli od 5 lat dluzej niz dwa dni. i wcaaaale nie mam ochoty. po prostu odzyskalem kompa z lombardu ktorego zastawilem na flote na dragi i mi sie glupio zrobilo. jestem ponadtym. kurwa. ciezko. swiat jest o tyle fajniejszy jak sie cpa
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
jestem ponadtym
- z takim utworem mi się przypomniało bo taki tytuł tyle,że po angielsku-I'm Above :rolleyes: ja odkąd się wciągnęłem w dragi mocniejsze niż feta czy thc to najdłużej wytrzymałem miesiąc bez dragów <_< a teraz już od 2miesięcy regularnie się katuje co tydzień po dwudniowe ciągi.Nie zamierzam przestać brać,gdybym miał możliwości to ćpałbym częściej. Ja zajebałem mamie stówe i też sie nie najlepiej z tym czuje :-/ powodzenia w abstynencji
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
a ja sie katuje codzien od 4 lat nie mailem przerwy od narkotykow [wliczam alko- jestem alkoholikiem] dluzszej niz 2 dni ;]
wniosek: nie ma co sie żalic i opierdalac tylko trzeba walczyc o lepsze jutro.. bo ja walcze, dzieki temu jeszcze zachowuje chociaz resztki pozorow normlanosci...
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
TenTyp pisze:
uwaga uwaga. nie pizgam bialka od 3 dni. w ogole czysty od 3 dni, ja, JA pierwszy raz nienapizgany z wlasnej woli od 5 lat dluzej niz dwa dni. i wcaaaale nie mam ochoty. po prostu odzyskalem kompa z lombardu ktorego zastawilem na flote na dragi i mi sie glupio zrobilo. jestem ponadtym. kurwa. ciezko. swiat jest o tyle fajniejszy jak sie cpa
niech moc bedzie z tobą
I don't do drugs. I am drugs.
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Teraz »
Definitywny koniec brania czegokolwiek. Herbata Jako używka graniczna. W ogóle co za chujowy wątek.
nunc stans
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
Zycze powodzenia. Naprawde :-) . A co cpales?
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Teraz »
Nic. Nigdy. co to Ćpałeś?
nunc stans
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.