Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Dziur w żołądku? Galaretką? To prawie tak, jakby się kapsułkę zjadło, tylko o grubszej powłoce i smaczniejszą... Więc nie rozumiem tego stwierdzenia.
  • 577 / 8 / 0
Bo tak czy tak wrzucasz benzydaminę w "kupce" i po strawieniu powłoki(galaretki) IMO może być podobnie, jak przy bombce; czym to grozi napisałem kilka postów wstecz. Nie mówię, że na bank Ci się przyklei i 20 godzin będziesz umierał, ale nikt też nie powie, że na pewno tego nie zrobi. Roztwór może i nie jest najprzyjemniejszy, ale stosując metodę 1/3 szklanki wody+dużo cytryny naprawdę jest całkiem znośny, a pewność, że się nigdzie nie przyklei raczej jest. Jak powiedziałem - co kto lubi. Ja po piekle, jakie zafundowała mi raz bombka, wolę dmuchać na zimne.
  • 242 / / 0
Nie zauważyłem żadnych nie przyjemnych efektów przy konsumpcji torebki od herbaty. Dokładniej najpierw duża ilość soku do jamy ustnej (taki byle jaki najtańszy z biedronki w szklanej butelce np. marchewkowo-bananowy) a potem jeb szybko toreka i łyk. Ale po wrzuceniu bombki do ust szybko połknąć, i po kłopocie, dla mnie chyba ekstrakt z antka gorzej smakuje (mmm mniam smak szmaty przez którą filtruję).
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
Wlasnie rzucilem 4 torby w formie papieru toaletowego i czekam na pierwsze efekty ;]
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Najlepszy sposób konsumpcji?
Na zasadzie wódki..

Do kieliszka, na łyczka, pomieszać, i chlup.
Popić czymś neutralnym lub słodkim.
Ewentualnie zagryźć kabanoskiem jak ktoś ma mocny żołądek :D
Uwaga! Użytkownik Schizophrenic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 1 / 0
Ja zazwyczaj używam pojedyńczej warstwy z chusteczki. Jak proszek jest osusszony to nie ma problemu. Jednak, że często nie mam czasu osuszać, to w kieliszku wódki jest dobra opcja.
That's sick enough
  • 14 / / 0
Ja za pierwszym razem chusteczkę z ekstrakcji nasączoną benzydaminą i wysuszoną polałem olejem i połknąłem... To był poważny błąd. Gardło piekło mnie tak, że nie mogłem oddychać, i wtedy z ratunkiem przyszedł mi nektar brzoskwiniowy ;p Bardzo załagodził ból gardła i myślę, że łatwiej byłoby przełknąć benze przepijając takim właśnie gęstym sokiem, im gęstrzym tym lepiej. Na pieczenie i ostre rzeczy generalnie pomaga też mleko. To najlepsza rzecz do przepijania, kiedy zjemy coś ostrego. Ale to tak w charakterze ciekawostki. Niedługo będę próbował sposobu z Mambą, dam znać jak poszło...
  • 5839 / 1209 / 43
Jaki to sposób z Mambą ?? Niech ktoś napisze ;D
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2877 / 100 / 0
quelto, nie polewa się bombek olejem a smaruje jakims masłem/margaryną coby łatwiej się prześlizgnęły w gardzieli, wtedy nie szczypie.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 14 / / 0
Wiem wiem, ale cóż, człowiek uczy się na błędach :D A z tą Mambą to nie ma jakiegoś określonego sposobu, po prostu pomyślałem żeby uformować ją jak należy a w środku umieścić produkt ekstrakcji, pomieści to więcej niż kapsułka żelatynowa a i walory smakowe lepsze :-D Tylko mam obawy co do tych wizji przyklejania się bombek do ściany żołądka snutych przez kilka osób wcześniej w tym temacie. No i, Jezus, gdyby to była bombka to pół biedy, ale ja się nie kłopotałem zawijaniem jeszcze jedną warstwą, tylko wysuszyłem to co zostało po ekstrakcji i połknąłem taką stwardniałą od benzy chusteczke X-|
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.