Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Dziur w żołądku? Galaretką? To prawie tak, jakby się kapsułkę zjadło, tylko o grubszej powłoce i smaczniejszą... Więc nie rozumiem tego stwierdzenia.
  • 577 / 8 / 0
Bo tak czy tak wrzucasz benzydaminę w "kupce" i po strawieniu powłoki(galaretki) IMO może być podobnie, jak przy bombce; czym to grozi napisałem kilka postów wstecz. Nie mówię, że na bank Ci się przyklei i 20 godzin będziesz umierał, ale nikt też nie powie, że na pewno tego nie zrobi. Roztwór może i nie jest najprzyjemniejszy, ale stosując metodę 1/3 szklanki wody+dużo cytryny naprawdę jest całkiem znośny, a pewność, że się nigdzie nie przyklei raczej jest. Jak powiedziałem - co kto lubi. Ja po piekle, jakie zafundowała mi raz bombka, wolę dmuchać na zimne.
  • 242 / / 0
Nie zauważyłem żadnych nie przyjemnych efektów przy konsumpcji torebki od herbaty. Dokładniej najpierw duża ilość soku do jamy ustnej (taki byle jaki najtańszy z biedronki w szklanej butelce np. marchewkowo-bananowy) a potem jeb szybko toreka i łyk. Ale po wrzuceniu bombki do ust szybko połknąć, i po kłopocie, dla mnie chyba ekstrakt z antka gorzej smakuje (mmm mniam smak szmaty przez którą filtruję).
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
Wlasnie rzucilem 4 torby w formie papieru toaletowego i czekam na pierwsze efekty ;]
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Najlepszy sposób konsumpcji?
Na zasadzie wódki..

Do kieliszka, na łyczka, pomieszać, i chlup.
Popić czymś neutralnym lub słodkim.
Ewentualnie zagryźć kabanoskiem jak ktoś ma mocny żołądek :D
Uwaga! Użytkownik Schizophrenic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 1 / 0
Ja zazwyczaj używam pojedyńczej warstwy z chusteczki. Jak proszek jest osusszony to nie ma problemu. Jednak, że często nie mam czasu osuszać, to w kieliszku wódki jest dobra opcja.
That's sick enough
  • 14 / / 0
Ja za pierwszym razem chusteczkę z ekstrakcji nasączoną benzydaminą i wysuszoną polałem olejem i połknąłem... To był poważny błąd. Gardło piekło mnie tak, że nie mogłem oddychać, i wtedy z ratunkiem przyszedł mi nektar brzoskwiniowy ;p Bardzo załagodził ból gardła i myślę, że łatwiej byłoby przełknąć benze przepijając takim właśnie gęstym sokiem, im gęstrzym tym lepiej. Na pieczenie i ostre rzeczy generalnie pomaga też mleko. To najlepsza rzecz do przepijania, kiedy zjemy coś ostrego. Ale to tak w charakterze ciekawostki. Niedługo będę próbował sposobu z Mambą, dam znać jak poszło...
  • 5975 / 1234 / 43
Jaki to sposób z Mambą ?? Niech ktoś napisze ;D
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
quelto, nie polewa się bombek olejem a smaruje jakims masłem/margaryną coby łatwiej się prześlizgnęły w gardzieli, wtedy nie szczypie.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 14 / / 0
Wiem wiem, ale cóż, człowiek uczy się na błędach :D A z tą Mambą to nie ma jakiegoś określonego sposobu, po prostu pomyślałem żeby uformować ją jak należy a w środku umieścić produkt ekstrakcji, pomieści to więcej niż kapsułka żelatynowa a i walory smakowe lepsze :-D Tylko mam obawy co do tych wizji przyklejania się bombek do ściany żołądka snutych przez kilka osób wcześniej w tym temacie. No i, Jezus, gdyby to była bombka to pół biedy, ale ja się nie kłopotałem zawijaniem jeszcze jedną warstwą, tylko wysuszyłem to co zostało po ekstrakcji i połknąłem taką stwardniałą od benzy chusteczke X-|
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.