Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 203 / 7 / 0
Oj Panie Kurwik, Panie Kurwik.

Bardzo dobry (jak na mój gust oczywiście)
Nocny Spamer
  • 279 / 1 / 0
panowie jakie dawkowanie jest mety ? lepiej nos czy oral ?
  • 2775 / 39 / 0
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
lepiej donosowo, a jeszcze lepiej waporyzowac, jesli tylko potrafisz to zrobic dobrze(najlepiej imo waporyzowac tak jak DMT, zeby caly dym na jeden raz wciagnac ;) )
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 1 / 0
raczej pójdzie do gębowo w mixie z mdmką w porcji 200/50mg bo jakoś nie wyobrażam sobie jarać taką chemie :-) 50mg tej naszej polskiej mety będzie ok czy jak zwykle zaniżone stężenie ? Jak to jest z polską metą ?
  • 2497 / 49 / 0
zalezy jaka, krysztaly sa zwykle czystsze niz MDMA(ktore ostatnio ma 75-80%) ;)
robilem dokladnie taki sam miks kiedys jak planujesz, bylo zajebiscie, pozniej jeszcze raz dorzucilem 200mg MDMA jak schodzil peak, a potem je jeszcze dociagalem na oko ze 2 razy w ciagu nocy, musialem sobie niezle poprzepalac neurony wtedy.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 1 / 0
no ja myślę poźńiej jeszcze aby raz dorzucić bo te kryształy i tak dość długo klepią 4-5h maksymalnej pizdy oczywiście tez z meta 50mg ale chyba dorzucę mdmki aby 100mg bo to i tak na dość długo podbije fazę i meta jeszcze podbija chyba fazę nie :-) A mete będę miał w proszku nie krysztale tak że chuj wie jak z czystością tego będzie
  • 574 / 3 / 0
Wiadomo coś o dostępności w W-Mazurskim?
  • 410 / 8 / 0
na wschodzie i w stolicy ni chuj tego nie ma niestety
  • 327 / 6 / 0
nie ma, fakt, ale dla chcącego nic trudnego ja nareszcie dzisiaj ogarnąłem po raz pierwszy nieco piko, zapodałem donosowo i już piąta godzinę jestem wchuj naspidowany, jednak jestem troche rozczarowany bo spodziewałem się mocnego dopaminowego jebnięcia a rozkręcało się dosyć powoli i w sumie nie różni się niczym od swojskiej fetumby tyle że działa mocniej i dłużej
albo przyczyną braku euforii jest bupra na której jechałem ostatnie dwa tygodnie a ta dziwka wycina przyjemność z niektórych opio to może i metę wykastrowała..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.