bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
10 września 2017Drevolt pisze: Ja tez jestem politoksy, cpam wszystko co pod reka ale tylko wtedy gdy nie ma kody
Zaluje bardzo, ze w pewnej sytuacji ktora mogla odmienic moje zycie nie bylem nacpany koda
wtedy latwo sie przelamuje bariery swojej psychiki, koda by mi z tym pomogla i pewnie nie siedzialbym dzis tutaj piszac w tej knajpie
ale niestety, zjebalem sprawe
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
11 września 2017JSC pisze:weź się potnij10 września 2017Drevolt pisze: Ja tez jestem politoksy, cpam wszystko co pod reka ale tylko wtedy gdy nie ma kody
Zaluje bardzo, ze w pewnej sytuacji ktora mogla odmienic moje zycie nie bylem nacpany koda
wtedy latwo sie przelamuje bariery swojej psychiki, koda by mi z tym pomogla i pewnie nie siedzialbym dzis tutaj piszac w tej knajpie
ale niestety, zjebalem sprawe
21:15 - 1 mg clonazolamu + 4 mg etizolamu (bo nie wiem co lepsze na podkład pod 600'tkę kody).
21:30 - Już czuć, że benzo się rozkręca. Duże znaczenie, naprawdę, ma to, czy wrzucamy na pusty bebzon czy pełny. Najgorzej zapchany jakimiś fast foodami typu kebsy...
W domu mam Claretine - podpije kodę - w końcu to antyhistamina?
22:00 - 300 mg przepysznej Kodeinki....
22:10 - Druga dawka - kolejne - 300 mg
22:25- Już czuć silne działanie opio - swędzi cale ciałko, pod kolanami najbardziej. Ten rodzaj swędzenia mogę śmiało powiedzieć, że jest przyjemny... Idę zerknąć w lustro.
22:30 - Źrenice ok. Takie jakie być powinny przy tym oświetleniu. białka miałem jednak lekko zaczerwienione, zapewne z powodu przemęczenia - ostatnio dużo uwagi skupiam na pracy. A tam komputer, ostre światło. Kiedyś zakupiłem Starazolin Complete. Są świetne, jeśli chodzi o zaczerwienie i suchość (szorstkość; jakbyście mieli piach w oku). Niestety źrenic nie powiększają.
22:35 - koda osiągnęła już chyba swoje apogeum. Jestem na peak'u. Trzeba odpalić jakiś film, grę... A nie... Miałem skromny przypływ gotówki - potrzebna karta graficzna na jutro najlepiej odbiór osobisty.
22:50 - koda klepie aż miło. Dawno tak nie trzepałam mimo, że dziś rano 300 mg pękło...
23:05 - Zaczyna schodzić. Nienawidzę....
Znów to samo po kilku latach - już się wrąbałem - benzo i koda (lepiej to brzmi niż opio)....
Dwa - pierdolisz jak emo dziecko więc pocięcie się będzie najlepszym wyjściem.
Trzy - nadaję się tylko na smar do czołgu.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Oddal się się proszę w pokoju... Nie chcę wojny...
Przepraszam @JSC. Myślałem, że to do mnie a mam dziś zły dzień i ciałem się na kimś rozładować... Przepraszam raz jeszcze,,,
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.