bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
10 września 2017Drevolt pisze: Ja tez jestem politoksy, cpam wszystko co pod reka ale tylko wtedy gdy nie ma kody
Zaluje bardzo, ze w pewnej sytuacji ktora mogla odmienic moje zycie nie bylem nacpany koda
wtedy latwo sie przelamuje bariery swojej psychiki, koda by mi z tym pomogla i pewnie nie siedzialbym dzis tutaj piszac w tej knajpie
ale niestety, zjebalem sprawe
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
11 września 2017JSC pisze:weź się potnij10 września 2017Drevolt pisze: Ja tez jestem politoksy, cpam wszystko co pod reka ale tylko wtedy gdy nie ma kody
Zaluje bardzo, ze w pewnej sytuacji ktora mogla odmienic moje zycie nie bylem nacpany koda
wtedy latwo sie przelamuje bariery swojej psychiki, koda by mi z tym pomogla i pewnie nie siedzialbym dzis tutaj piszac w tej knajpie
ale niestety, zjebalem sprawe
21:15 - 1 mg clonazolamu + 4 mg etizolamu (bo nie wiem co lepsze na podkład pod 600'tkę kody).
21:30 - Już czuć, że benzo się rozkręca. Duże znaczenie, naprawdę, ma to, czy wrzucamy na pusty bebzon czy pełny. Najgorzej zapchany jakimiś fast foodami typu kebsy...
W domu mam Claretine - podpije kodę - w końcu to antyhistamina?
22:00 - 300 mg przepysznej Kodeinki....
22:10 - Druga dawka - kolejne - 300 mg
22:25- Już czuć silne działanie opio - swędzi cale ciałko, pod kolanami najbardziej. Ten rodzaj swędzenia mogę śmiało powiedzieć, że jest przyjemny... Idę zerknąć w lustro.
22:30 - Źrenice ok. Takie jakie być powinny przy tym oświetleniu. białka miałem jednak lekko zaczerwienione, zapewne z powodu przemęczenia - ostatnio dużo uwagi skupiam na pracy. A tam komputer, ostre światło. Kiedyś zakupiłem Starazolin Complete. Są świetne, jeśli chodzi o zaczerwienie i suchość (szorstkość; jakbyście mieli piach w oku). Niestety źrenic nie powiększają.
22:35 - koda osiągnęła już chyba swoje apogeum. Jestem na peak'u. Trzeba odpalić jakiś film, grę... A nie... Miałem skromny przypływ gotówki - potrzebna karta graficzna na jutro najlepiej odbiór osobisty.
22:50 - koda klepie aż miło. Dawno tak nie trzepałam mimo, że dziś rano 300 mg pękło...
23:05 - Zaczyna schodzić. Nienawidzę....
Znów to samo po kilku latach - już się wrąbałem - benzo i koda (lepiej to brzmi niż opio)....
Dwa - pierdolisz jak emo dziecko więc pocięcie się będzie najlepszym wyjściem.
Trzy - nadaję się tylko na smar do czołgu.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Oddal się się proszę w pokoju... Nie chcę wojny...
Przepraszam @JSC. Myślałem, że to do mnie a mam dziś zły dzień i ciałem się na kimś rozładować... Przepraszam raz jeszcze,,,
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.